her feministin gönlünde erkeğe köle olmak yatar

independence
akp'den milletvekili adayi olmak icin yirtinan uğur ışılak'in soylemi.

kendisine gore her feministin gonlunde bir erkege meftun olmak, ona köle olmak, onun mali olmak yatarmis.

ha bu arada ayni organizmaya gore kadin erkege ait olur, erkek kadina sahip olur. cunku erkekle kadinin fitratinda bu var. fitrat demisken sirali tam listemiz de var, oradan da kontrol edebilirsiniz.

(bkz: fıtratımızda olanlar sıralı tam liste)

bu da ugur isilak videosu. hayirli olsun.

mucadele
statüsü yüksek, genleri sağlam, güçlü bir figür ise bahsedilen erkek yerinde bir tanımlamadır, üzgünüm.

bahsettiğimiz bu güçlü erkekler yüzde 1 iken bahsettiğimiz kadınlar yüzde 97(küsüratlı sayı vereyim de..) tüm erkekler bu yüzde 1 lik kısımdan olmak için çabalarken kadınlar da onların kanatları altına girerek doğrudan güç ve statü elde etmek ister.

aşık olunan, acısı çekilen, adam yerine koyulan erkekler istisnasız güçlü bağımsız figürlerdir. kadının baskın olduğu erkeğin pasifize olduğu ilişkilerde erkeğe saygı duyulmaz ve mutluluk zor..

biraz abartılı söylemler olsa da aşağı yukarı doğru.

not: ilişkilerde eğer olabiliyorsa """denge""" taraftarıyım, olamıyorsa erkeğin bir tık baskın olması iyidir. kadınların baskın olduğu ilişkilerde erkek, yetişkin kocaman bir çocuk muamelesi görür. böyle ilişkilerde mutluluk zor.
not2: müslüman değilim söylediklerimi dinle bağdaştırmayın.
simplist
yanlış veya eksik söylemdir.
feminist ya da stilist her kadının hayali, köle gibi bağlanacakları (tutku anlamında) bir erkek ile yollarının kesişmesi olabilir. bazıları aynı vasıfta bir kadın da hayal edebilir, bu da mümkün. ayrıca feminist olmak sadece kadınlara da özgü değil.
ağzında gevelemeden adam gibi çıkar dersin ki "benim feminist bir köle hayalim var.." biz de deriz ki "yatarken arkana kalın bir şey al da üşüme.." konu kapanır. ortaya karışık genellemeye ne gerek var?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol