amerikada kavga eden siyahi öğrenciler

herkonudafikrimvar
amerika ve avrupa'da 2 kişi kavgaya başlamadan önce birbirlerini hafifçe iterler veya hazırlan mesajı verirler. türkiye'deki gibi ani ve sert bir şekilde şerefsizce kavgaya başlamazlar. kavga edecek kişinin götü yemiyorsa en başta sinyali alınca pes eder. türkiye'de ise kavgayı mutlaka birileri ayırır. buna güvenen herkes kavgaya dalar. amerika'da ise kavgaya kimse müdahale etmez. yenilen kişiyi yenen kişiyi yerde bırakır ve bir daha kavga başlamaz.
mucadele
erkek gibi kozlarını paylaşan iki genç içeren video.

her zaman derim. bu topraklarda düello kültürü yok. adamlar ne güzel dövüşüyor birebir. bizde yanına yaverlerini almadan mevzuya gireni az görüyoruz. bir yumruk sallayıp(ki burada gelen yumruktan kaçıp kontraya çıkmam söz konusu tamamen savunma yani) daha yumruğumu yerine çekmeden suratıma iki farklı kişiden aynı anda yumruk indiğini bilirim. sonrasında dağıtsak da ansızın yandan ve arkadan yediğim 3 yumruk ile mor göz ve hasarlı burun olarak faturayı elimize aldık.

bizim insanlarda delikanlılık, mertlik çok azınlıkta. anca sırtlan sürüsü gibi olacaklar ki erkeklikleri tutsun. ya da siklet olarak çok altındaki insanlara :)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol