aile sevgisi dolu bayram reklamları

cokfecikahkul
ramazan bayramının yaklaşmasıyla ekranlarda boy gösteren durum. aslında çok güzel yüzeysel bakıldığında ne mutlu aileler var, herkes dedeli torunlu nineli emmili mutlu mesut ziyarete gidiyor,yemek yiyor falan dimi? peki ailesiyle küs olan annesi veya babası yüzünden dedesini,amcasını,ninesini görmeyen insanlar? peki ortalığı karıştıran akpli çıkarcı amcalarımız, şark kurnazı eniştelerimiz, bizim iyi üniversiteleri yerleşmemizi kaldrımayayıp iftira atan kuzenlerimiz? aile sevgisi olmayan aile kavramı olmayan insanlar var.
bi de tam tersi var ailesini çok seven,hep yanında olmak isteyen,her gün arayıp seslerini duymasa rahat edemeyen ama bunlara rağmen kavuşamayanlar var.
ailesi tatafından istenmemiş insanların da kanına dokunuyor bu reklamlar.
bilmiyorum derdin bu mu demiş olabilirisiniz ama aile hassas bir konu hatta en hassas konu benim için. insanların bu zayıf noktasından bu derece prim yapılması hoşuma gitmiyor.
independence
bir kutu seker bir kutu lokum satabilmek adina duzenlenen kurmacalar.

biz yine sekerimizi lokumumuzu alalim ama siz de biraz gercekci olun allahaskina. o bi basina ömür gecirmeye calisan yasli insanlar gozlerinde sevinc piriltilari ile pencerelerde torunlarini beklemiyorlar.
hmmmmmtmmcnm
Asla ama asla yaşayamadığım ve içten içe o samimiyetsiz samimiyetine özendiğim reklamlar. Bizde genellikle yengemin totosunu yaydığı, çocuklarının peşinde benim koştuğum, dayımın boş gözlerle baktığı, suratı asık oturan anane ve kontrolsuzce herkesin cartina curtuna seke seke dolasip sofraya yanıma asla oturamayan anne var-di.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol