yatak toplamak

0 /
deathless
- yatagini toplasana.
* anne nasil olsa aksam yine yaticam.
- topla.
* ya ama bak annecim sence mantiksiz degil mi eger bu yatak yeniden bozulacaksa toplamanin ne anlami var.
- duzenli gorunsun ev.
* ya ev bize ait isteyen bakmaz kapi var kilit var yapmasana anne ya ooff off.
- yani su kadar lafa bunu boyle boyle duzeltirdim.

oturdugunuz yerden iki uc sacma cumleyle annenizi yildirip , sindirip yapmasini saglayacaginiz eylem.
angelus
esasında sağlık yönünden pek bir zararlı eylemdir, zira toplanmış yatağın içerisinde bulunan bakteriler sıcağın ve de havasızlığın etkisi ile üremeye başlar gece bizler yatağın içerisine girdiğimizde azımıza sıçarlar. lakin toplanmamış bir yatak şahane br şekilde havalandırılmış olacağı için bakteriden felan zerre eser olmaz, sağlıklı ve rahat bir uyku sağlanmış olur.
olu beden
yurtta kaldığım zaman,yapmadığımız takdirde bütün izinleri,hafta sonu izinlerimizi bile elimizden alan olgu.
boş iştir doğrusu.gerçi şu da var ki, arkadaşlarım arasında yataklarını en iyi toplayanların dersleri de baya iyi oluyordu, hatta gelip benim yatağımı dahi toplarlardı.
lady rosenred
günlük eziyetten başka bir şey değildir.zira akşama o toplanan yatağa tekrar girilecektir.yani bir kereye mahsus bir şey olsa anlarım ama değil.sabah topluyorsun akşam bozuyorsun,sabah topluyorsun akşam bozuyorsun.. off çekilir dert değil,en iyisi toplamamak.
accidentalbaby
bazı bünyeler, gece yatmak için illa ki battaniye açma ihtiyacı duyar. zaten açık olan yatağın, sabahtan kalma görüntüsü rahatsız eder.şahsen bizzat kendim olan ben , eğer sabah toplayamamışsam, yatmadan bi toplar, sonra tekrar açıp öyle yatarım.
kucuk kurbaga
yurtlarda pek bı onemsenen;hatta yonetmenlıklerınde bıle "herkes yatagını yonetmenlıkte yazan sekılde duzeltecektır" seklınde bır maddesı bıle bulunan hadıse..
ancak soruldugunda yonetmenlık yatagı nasıl toplamamızı ıstıyo dıye cevap alamazsınız "de bı gıt senle mı ugrasacam"dıyıp kovuyolar soylemıs olıyım..
otlupeynir
canım isterse yaptığım istemezse yapmadığım eylem. karışan görüşen olmayınca hafta bir toplanır yok eğer anne kontrole geldiyse her sabah yapılır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol