7 haziran 2016 vezneciler patlaması

independence
bu sabah saat 08:40 sularinda istanbul vezneciler'de celal ağa konagi onunde cevik kuvvet polislerinin gecisi sirasinda bolbali aracla saldiri duzenlendi. saldirida ne yazik ki 7 polis sehit oldu, 4 sivil yasamini yitirdi. toplam can kaybi sayisi 11. saldirida 3 u agir 36 kisi de yaralandi. saldiriyi simdilik ustlenen olmadi.

http://www.ntv.com.tr/turkiye/istanbul-veznecilerde-polise-bombali-aracla-saldiri%2cLB3gLEIKrkytgcIBMaeM3w
bigcoder
daeş, pkk, pkk/tak, pkk/ypg , pkk/yps, dhkp-c, kck v.s v.s hangi it sürüsünün eseriyse artık alfabenin tüm harflerinden bir terör örgütü var, hepsi de taşeron.
erkek gibi savaşamazlar piçlik yaparlar, çıkarları olan ülkelerin itliğini yaparlar, saftirik gençleri devrim diye, kürdistan diye, islam diye kandırırlar, ne kadar çok angut insan var!
independence
oncelikle bir duzeltme yapalim.

sehit olan polis sayisi 6, yasamini yitiren sivil sayisi 5.

yasamini yitiren sivillerden ikisi evli cift, gencecikler daha. olayla tek alakalari oradan geciyor olmalari.

yasamini yitiren sivillerden birisi istanbul universitesinde calisan bir hanim. esi kendisini ise birakirken yakalanmislar saldiriya. olayla zerre alakalari yok ama terör adres sormuyor.

yasamini yitiren sivillerden birisi saldirinin oldugu caddede bir banka subesinde calisiyor. saldiriya da ise giderken yakalanmis. olayla alakasi sifir.

yasamini yitiren en so sivil ise yine oradan bir sebeple gecen birisi. olayla hicbir alakasi yok.

yanlis anlasilmasin, polislerin olayla dogrudan alakalari var o yuzden canlarini kaybetmeleri olagan, siradan demiyorum kesinlikle. ancak onlar hedef. oysa siviller? 5 ayri sivil? olayi ışid ustlenirse zafer cigliklari atacak. olayi tak yahut pkk ustlenirse "olen siviller icin cok uzgunuz" aciklamasi yapacaklardir. umarim hepsinin sevinci ates olup bedenlerini alev icerisinde birakir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol