hoşlanılan kızın dindar çıkması

herkonudafikrimvar
din ve örflerden arınmış bir erkek,içgüdüsel olarak hoşlandigi kizi mumkun olan en kisa zamanda sikmeye programlanmistir. (bu amacina ulastiktan sonra onunla uzun sureli iliski dusunup dusunmeyecegine karar verir) amaca giden yolda hoslandigin kizin dindar cikmasi, o kizi uzun sureli iliski ayaklari yapmadan veya söz kesmeden cok kisa vadede sikemeyeceginizin en buyuk işaretidir. zaten kiz da dindarim yani namusluyum,kolay vermem,geceleri cikamam vs gibi mesajlari vermek icin facebookunda abartili kandil mesajlari,hadisler,allah yazan domatesler paylasarak belli eder. bu nedenle hoslanilan kiz dindar cikinca amaca giden süre uzadigindan bir cok erkek bu işin pesini birakir, yeni maceralara yelken açar..
edit: ben dindar kiz severim, evlenmeden sikmem diyen tipler, sonsuz süre versen bir kizi tavlayip sikemeyecek tipler oldugundan dolayi sekse ulaşmadaki son çare oldugundan biran önce evlenme yoluna giderler
mucadele
yapılacaklar listesine aydınlatma hareketi beraberinde dinden çıkarmanın eklenmesine sebep olur.

din adı geçtiği an herkes cinselliğe değinmiş. cinsellik içeren arzulu bir ilişki sonrası, kimse sevişemeyeceği, en derinine dokunamayacağı bir hatunla birlikte olmak istemez.

edit: sen her şeyi en güzel şekilde yaşa, sonra hiçbir şey yaşayamadığın dokunmakta bile çekince duyduğun insanı samimi bul, tribini, kıskançlığını çek. neden? çünkü birlikte zaman geçiriyoruz. yok ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol