ya bilgi sözlükten atilirsam korkusu

independence
bilgi sozluk konsepti dahilinde yazili olan kurallara uyan, yazarlarin ucurulma sebepleri ba$liginda yazili olan maddeleri iyice sindirmi$ olan ve akilli ol butonu icerisinde yer alan bilgileri sozluk hayatina gecirmeyi ba$arabilmi$ yazarlarimiz icin fazlaca kafaya takilmamasi gereken du$unce.sonucta hata yapmayi ali$kanlik haline getirmemi$ olan ve duyurularla uyarilari ciddiye alarak hareketlerini bu $ekilde duzenleyen kimseyi $u zamana kadar sozlukten uzakla$tirmi$ degilim.bundan sonra da boyle bir $eyin olmasi pek mumkun gozukmuyor acikcasi.
sinirsahibi
hissetmenin yersiz ve sacma oldugu duygusal hede. zira burasi kurallari olan interaktif bir sitedir. bir siginma evi ya da rehabilitasyon merkezi degildir. buradaki kimse de essiz olmadigi gibi kurallar icerisinde kalarak karsilikli iyi vakit gecirilmelidir.
ilean
çok büyük bir korkudur zira sözlükten atılan yazar uzun bir süre işsiz kalacak,aç susuz gezecek,bakkala manava borcu boyunu aşacaktır.toplum içinde de hiç itibarı kalmayacak tüm arkadaş ortamlarında dışlanacaktır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol