6 mayıs 2016 can dündar'a silahlı saldırı

uptofate
kendini bilmezin tekinin, kendisini adaletin ve hukukun temsilcisi hatta savunucusu, uygulayıcısı sandığı rezil bir olaydır. bu tanım, geri kalanı benim.


"korkudan birilerinin arkasına saklanan bir özgürlük savaşçısı" denmiş bir de.

yürü be kim tutar seni şu sözlükte. ömründe silah görmemiş, yanında iki el ateş edilse gök yıkılıyor sanacak adam; "biri"lerinin devamlı hedef gösterdiği, mesleğini hakkıyla yerine getirdiği için her gün sayısız tehdit alan adama yapılan suikast girişimindeki refleksif -tamamen hayatta kalma içgüdüsüyle yapılmış- hareketle dalga geçiyor.

bilgisozluk, sen nelere kadirsin.

silahlı saldırgan orda öldürmek istediği herhangi bir kişiyi öldürebilirdi. yani eğer hedef can dündar olmasaydı, ikisini de vurabilirdi. ancak can dündar'ı vurmak için istediği açıyı yakalayamadı ve etkisiz hale getirildi. gayet mantıklı he ?

son olarak, devlet davalıyı da davacıyı da korumak zorundadır. kimse kimseye koruma ordusuyla gezme demiyor, yine gez . ancak şöyle kritik bir dava için, güvenlik önlemlerinin yeterliliği tartışmaya açıktır.

peşin edit : kişisel bir durum söz konusu değil. eğer şu davranış size komik geliyorsa size de hitap ediyordur bu entry.
hayek
ülkede iyilikle kötülüğün birbirine girdiğini gösteren yeni travmamız. delilik psikiyatri dalı için çok büyük bir mevzu tek tek görünmüyor genelde toplu halde oluyor. bize dokunmayan delilik tek tek gelip kapımızı çalmadan yeni bir kapı açılsa rahatliycaz ahali.
lazaroni
tiyatro çevirmisler, bakin beni hedef yaptiniz, ben gazeteciyim sadece diyor.
yakinda can guvenligim yok deyip gavur ulkelerinden birine siginma talebinde bulunur israil uşağı.
anarsik
bana görede karısının onu koruması ve yanındakini siper etmesi ciddi anlamda saçma geldi.


sözde delikanlı bir adam.


not: insanım

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol