uluslararası af örgütünün gay kaplumbağa videosu

rapunzelkibritsatar
"bulaşmaz değil mi" diyen kadına acayip ayar olduğum video. kocanı bile götürür ne diyorsun abla. "bunun düzgünü yok mu" nedir ya? düzgünlükten kasıt nedir? aktif mi vereyim pasif mi vereyim abime?

o kadar gereksiz detaylara takılıp kalıyoruz ki hayatımız boyunca...

edit: doğruluğundan emin değilim ama şöyle bir söylenti vardı; https://www.twitter.com/TuhafAmaGercek/status/720928569589895168?p=v
independence
izlerken uzuldum resmen ya.

hayvanin dahi gay'ine tahammul edemeyen insanoglu, kendi turunun gay'ine nasil tahammul etsin. yasli teyze ile tombul amca kaplumbaga gay diye saticiyi dovecekti neredeyse.

unutma, kimse senin gibi olmak zorunda degil. insanin degiskenlikleridir insani guzel yapan.
kukulak
idris kesin dönüş yapıyor ,
gümrük memuru hudutta soruyor
-neden dönüyorsun
-ben 20 sene önce almanyaya gittiğimde ibineluk yasaktu
10 sene önce serbest pıraktular,
şimdi de mecbur edecekler diye geri döneyirum.
der
soru:
idrus nereye gitsun?
akillibirdeli
beyinlerinin yerinde soğan mı var yoksa sadece kafatasından mı ibaretler diye düşünmeden edemiyorum. bunlar öyle kalabalık bir guruh ki ben bunlardan utanmaktan bile bıktım. bu gereksizlerin eline kaplumbağayı versek canlı canlı yakarlar da. (bkz: koduğumuninsanları)
lazanya
erkek erkeğe sex yapmak sadece insanlarda var, hiç bir hayvanın erkeğinin penisinin başka bir erkeğe makat kısmından girdiği, oral yaptırdığı belgelenmiş, videoya kaydedilmiş değil. eş cinsellik sadece insanlarda var.
o totoşlar ibneliğe özendirmeye, ibneliği normal birşey miş gibi göstermeye çalışıyorlar. cinsel tercihinizde olan sapıklığınız bizi ilgilendirmez fakat normalleştirmeye çalışmayın dedirten durum.
akillibirdeli
lazanya'nın entrysine ithafen: "deniz kestanesi ve fidan biti gibi herhangi bir cinsel birleşmesi olmayan türler dışarıda bırakıldığında, eşcinsel davranışının bulunmadığı kanıtlanmış herhangi bir tür bulunmamıştır. bunun da ötesinde hayvanlar âleminin bir kısmı tamâmen hermafroditiktir (hem eril hem de dişil özellikleri barındıran) ve bir kısmı da tam anlamıyla biseksüeldir. onlar için eşcinsellik herhangi bir sorun değildir."

eşcinsel davranış sergileyen hayvanlardan bazıları: siyah kuğu, penguenler, yunuslar, martı, yaban ördeği vs. belgelenmiş 500 olmak üzere 1500 tür hayvanda eşcinsel davranışlar vardır.

bu videoda gördüğümüz kafalar hiç değişmeyecek, bu kafalar hep aramızda ne yazık ki; görüldüğü üzere. (bkz: lazanya)
independence
videonun amaci homofobiye, nefret sucuna ve nefret cinayetlerine dikkat cekmek. sahsi dusunceme gore cok da basarili olmus bir video.

ancak video ile alakali "ibnelige ozendirmek", "ibneligi normal bir seymis gibi gostermek" turu bir yaklasim en hafif tabiri ile acinasi bir zihin urunudur.

wikipedia'da sokak agzi olan "ibnelik" ya da telaffuz edilmesi gereken "homoselsuellik" ile alakali su aciklamalar bulunmaktadir. homoseksuelligi bir suc, bir kusur, bir lanet gibi gorenler icin copy paste ediyorum;

"homoseksüellik, heteroseksüellik ve biseksüellikle birlikte heteroseksüel-eşcinsel spektrumundaki üç ana cinsel yönelimden biridir."

"cinsel yönelimin kökeni konusunda genetik faktörler, erken rahim ortamı ya da ikisinin kombinasyonuna işaret eden biyolojik teoriler uzmanlar tarafından daha çok benimsenmiştir."

"bazıları eşcinsel aktivitenin doğaya aykırı ya da fonksiyonel bir bozukluk olduğu görüşündedir ama araştırmalar eşcinselliğin insan cinselliğinin normal ve pozitif bir varyasyonu olduğunu, negatif psikolojik etkilerinin bir kaynağı olmadığını göstermektedir."

bugun bu baslik altinda tartisilan sacma sapan soyleme karsi soylenebilecek en guzel sey yine wikipedia tarafindan soylenmis;

"eşcinsellere cinsel yönelimlerinden dolayı uygulanan fiziksel ve sözlü şiddet, "eşcinsel" anlamına gelen argo tabirleri hakaret ya da aşağılama amaçlı kullanmak, birçok gelişmiş ülkede nefret suçu kapsamına girer ve cezai yaptırımla karşılaşılabilir."

insanlarin cinsel egilimlerini konu edip onlara hakaretler yagdirmak yerine, once kendi insanligimizi sorgulamamiz gerekir.
125bpm
rol yaptıklarını düşünsem de gerçekleri yansıtan vidyodur.

ben heteroseksüel bir bireyim.

benim kişilik haklarımı ihlal etmedikleri,tercihime saygı duydukları ve hayvan bedenini kullanmadıkları sürece kim kime ne yapıyorsa yapsın,canı nasıl istiyorsa giyinsin. gram umurumda değil.

bazı eşcinsel insanlar gerçekten can sıkıcı şekilde sünepelik yapıyor ve insanın sinirini bozuyor kabul ediyorum.bu konudan ben de hoşnut değilim. (bkz: #1110255)

fakat bana bulaşmadığı sürece sokağın köşesinde iki erkek ne bakıyorsun kavgasından birbirini bıçaklarken ses çıkartmayan bu millet o iki erkek birbirini öpünce nasıl canavara dönüşüyor anlayabilmiş değilim.

ulan her şeyi geçtim o tosba size ne etti?

gay tosba alsanız gece ağzınıza tiner basıp sizi kabuğuna mı atacak?

bu nasıl bir önyargıdır ya?

bırakın insanlar nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın.

dindar olmak isteyen camiden çıkmasın, sevişmek isteyen yataktan çıkmasın.

sana ne? bana ne? ulan kime ne?

ozbi'nin "asi" parçasındaki sözler aklıma geldi.

buyrunuz;

ben inanmıyorum beni kurşun zoruyla inandır
ölümle tehdit et topluma yamandır
sıkıya geldi ya tetiği kafama dayayıp işi dolandır
ulan! senin taptığın üstünde piramit olan bir dolardır
kolaydır paran olunca bağırmak
ben inandığım gerçekleri hiçbir hayale savunmam
senin için meşrudur paraya domalmak sonra gayler günahkar olur sense kahraman...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol