en iyi türk ölü türk

independence
anladigim kadari ile bir yunan komanto mottosuymus bu. sakız adası'ndan sorumlu kuzey ege bölgesi süper vali yardımcısı stamatis karmancis isimi burokrat da facebook sayfasinda boyle buyurmus zaten.

haber su sekilde;

unan devletinin sakız'daki 1 numaraları temsilcisi sayılan karmancis, son günlerde türk savaş uçaklarının ege'de yunan hava sahasını ihlal ettiklerine ilişkin iddialar üzerine, facebook hesabında şunları yazdı: “komandolarımızın, en iyi türk ölü türk'tür sloganına katılıyorum. barbar, kalleş, kültürsüz, gözü doymaz, sefil, kana bulanmış, sinsi, tehlikeli ve her zaman acımasızca vurmak ve kapmak için fırsat kollayan bir komşumuz var. silahlı kuvvetlerimiz burada. hele bir denesinler, görürler.

haberi burada;

http://www.hurriyet.com.tr/yunan-burokrattan-skandal-sozler-en-iyi-turk-olu-turk-40088611

bu arada elbette bizde de var bu tur kafatascilar;

(bkz: en iyi kürt ölü kürt)
antiformalistrayok
93 yıl önce gazi mareşal kemal atatürk ve bu kahraman milletin bütün yokluk ve sefalete rağmen attığı o müthiş tokadı (küçük asya felaketi) hala hazmedememiş açlıktan kırım kırım kırılan tarihi anal ve oral olarak iki kısımdan oluşan bir güruhun bürokratının yapmış olduğu hazin açıklama.

yunan milleti'nin en az %40' ı da bu gibi akıl fukarası varlıklardan oluşmaktır.

son senelerde yaşanan krizler silsilesinde açlıktan muharip gemilerinden tutun f-16'larına kadar satmış ve hala satıyor olan bir millet bunlar.

bizim block 52'leri mirage 2000'le mi düşürecekler merak içindeler.

sen max. 60 euro için atm önünde yüzlerce metrelik sıralarda bekle.sirtakini yaparken çükünü pipini oynat sen bosver arkadaşım.

https://youtu.be/eFbQV9peRv0

Edit:1995 yılında kardakta bu sefillerin bütün donanması arasından yılan gibi kıvrılıp o kayacığa nasıl o bayrak dikildiyse bu sefer atina'da meclis binasına dikilir.
kardakta bayrağın dikilmesinden haberleri 5 saat sonra amerika uyardığında oldu.bu sefer kaç saat sonra kim uyarır bilinmez.
ruknettin
böyle şeylerle gaza gelmemek lazım
tom ve jerry arasındaki husumet nasıl biz eğlenelim diyeyse, yunan milletiyle de o şekildeyiz
evet bürokrasi alanında müthiş düşmanız ama halka indirgersek birçok şey geride kalmış durumda
yunanistan' a gidin gezin, köylerine de gidin. sizi müthiş bir misafirperlerlikle karşılayacaklardır, fanatik olan milliyetçileri yok mudur ? evet vardır, aynı bizdeki gibi
bürokrasinin bir millete düşmanlık beslemenizi sağlamasına izin vermeyin

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol