çocuklarımıza halt oyunları oynatılıyor

independence
cok sukur bu gozler bugunleri de gordu, tey allahim.

malatya gazi anadolu lisesi'nde müdür yardımcılığı yapan resim-iş öğretmeni n.t'nin aşmış zirvasi. bu adam bir ogretmen ve sosyal medya hesabi uzerinden paylastigi sey de tam olarak şu;

"allah aşkına şu güzelim memleketimizin hangi yöresinde böyle kızlı erkekli bir halk oyunu, maalesef gençlerimize çocuklarımıza halk oyunları adı altında halt oyunları oynatılıyor. hangi baba 16- 17 yaşındaki kızının elini bir erkeğin tutmasını, diz dize, göz göze, kol kola sarmaş dolaş halt oyunu oynamasını ister. namusu için cinayet işleyen adam buna izin verir mi? bence de vermez. bu şekilde bir halk oyununun neresi islam'a uygun. geleneksel kıyafetler giyince bu durum helal mi oluyor. islam'daki zina mevzusunu okumalı ey analar, babalar."

bu ve benzer zihniyetler namus cinayeti olsun, tore geregi kizlari topraga gomup recm etmek olsun, henuz bebekle oynama cagindaki kiz cocugunu alip 60 yasindaki adama gelin vermek olsun, tum bunlara son derece sicak yaklasan zihniyetlerdir. umudum o dur ki azalmasina firsat bile kalmadan, tek seferde hepten biterler.
http://www.cnnturk.com/turkiye/lise-mudur-yardimcisindan-skandal-paylasim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol