kadınlar ilgili erkek sever

125bpm
koskoca bir yalandır.

kendi deneyimlerimden ve insanlardan dinlediklerimden yaptığım çıkarımlara göre bir kadına ne kadar ilgi gösterirseniz sizden o kadar uzaklaşır.

bunu kadınları yermek için söylemiyorum ama nedense erkekler kendine yakınlık gösteren bir kıza başta karşı koysa da belli bir süre sonra mutlaka yüz verirken kızlar kendilerini umursamayan erkeklerin peşinden gidiyor.

hatta kendi hoşlandıkları erkeklerin ilgisini üstlerine çekmeyi başardıktan sonra erkek eğilim gösterdiği an bütün ilgilerini kaybediyorlar.

tamam bizim aklımız uçkurumuzda da sizinki nerde bir anlasak dünya daha güzel bir yer olacak.

(bkz: burası karışacak vaziyet alın)
scalet
kadınlar ilgili erkek sever. doğrudur. ama aşırı ilgi gösterince ısrarcı olur erkek ya da kadın gereksiz tedirgin olur. bu devran böyledir maalesef.
mucadele
aksini iddia eden kuş beyinlidir. elimde birebir yaşadığım ayrı, dinlediğim ayrı sürüyle hikaye mevcut.

edit:çok sonra farkettim. anlatım bozukluğu yapmışım. aksini iddia eden kuş beyinlidir derken yazarın kastettiğin seyin yani koca bir yalan olduğu gerçeğinin aksini iddia eden kuş beyinlidir demek istemiştim. başlıktaki "kadınlar ilgili erkek sever" iddiasının aksini değil.

özet: ilk yazarın arkasındayım. ilgi olacaksa da (ki bu kadınına göre var olabilir) sınırlı bir ilgi olmalı diye düşünüyorum.
rapunzelkibritsatar
ooo kadınlarla ilgili genelleme (bkz: alırım bi dal)
belki de kadınlar sizi tanıdıkça sizden hoşlanmadığını anlıyordur. ve onu umursamayan kişiyi tanımak istiyordur. belki o ilgi gösterince ondan da hoşlanmayacaktır. bu da bir genellemedir ve bütün genellemeler gibi yanlıştır. rica ederim kişisel özelliklerle hareket edilen konuları genellemeyelim.
bde
çok net söyleyebilirim ki, kadınlar istediği erkeği sever, sevmek istedği erkeği sever. şimdi ne dedi bu suser demeyin. bilale anlatır gibi yeniden anlatıyorum. bir kadın, bir erkeği seçer ve sever. ilgi,tip,karizma, erkeğin sevgisi, para çokta etken değildir. asıl etken beğeni,zevkler,ruhu ve kişiliğidir.

ısrar yada ilgi ile bir hayır evete dönmez. kendiğinden gelecek o kadındaki sevgi, kendiliğinden

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol