beratcan karakütük

independence
9 mart tarihinde kartal'da ortadan kaybolan, 15 gun sonra tuzla'da su kanalinda cesedi bulunan 10 yasinda minik bir cocuk.

beratcan'in cinayeti su sekilde gerceklesiyor failin anlattigina gore.

oncelikle fail bir servis soforu. beratcan'in annesi ile de iliski icerisinde ancak beratcan'in annesi e$i ile ayrilmis falan degil, gayet birlikte bir aileler. dolayisi ile anne hem kocasini hem de servis soforunu ayni anda idare ediyor. beratcan bir sure sonra annesi ile servis soforunu birlikte goruyor ve babama soyleyecegim diyip annesinden para istemeye basliyor. sofor da ayrica beratcan'a hediyeler aliyor. ancak beratcan artik baba sizi soyleyecegim dite diretiyor.

failin soyledigi şu;

"annesi bana cocuk bizi gordu, ortadan kaldiralim dedi".

annenin soyledigi şu;

"ondan ayrilmak istiyordum, colugunu cocugunu oldururum diye tehdit etti."

servis soforu olan fail beratcan'i arabasina aliyor ve elini agzini baglayarak bagja kilitliyor. beratcan arabanin bagajindayken de bir servis atiyor once, ardindan da tuzla'ya su kanalinin bulundugu yere gidiyor. beratcan'in basini suya sokarak 10 dakika kadar tutuyor ve ardindan öldüğüne ikna olduktan sonra annesine "isi bitirdik" diye mesaj atiyor.

polis kamera kayitlarindan beratcan'i en son servis soforunun arabasina aldigini goruyor ve servis soforunun o gun cep telefonunun nerelerde sinyal verdigini tespit ederek beratcan'a bu sekilde ulasiyor.

servis soforu ile anne daha sonra gozaltina aliniyor. servis soforu tutuklanirken anne delil yetersizligi sebebi ile serbest birakiliyor ancak savcilik serbest birakmaya itiraz ediyor.

ozetle, bir annenin kahpeligi, bir servis soforunun gozu donmuslugu, minik bir cocugun daha katledilisi dizisini izledi turkiye son 15 gundur. sonra biz ne zaman adam olacagiz diye soranlara kiziyoruz. kizma iste, olanlar yasananlar ortada.
independence
annesi serbest birakilmisti ama savcilik bu karara itiraz etmisti. savciligin itirazi ise yaramis olacak ki hakkinda yeniden yakalama karari cikartildi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol