teröristlerin itlaf edilmesi

scalet
bu konuda yazı yazmak çok elzem oldu. babası emekli paşa olan birisi olarak bu yazıyı yazmayı kendimde bir borç biliyorum. öldürmek kelimesi bambaşkadır. ama itlaf kelimesi bambaşka. devrimci ruhla bakılacak gibi bir fikir değildir. benim gözümde terörist itlaf edilir. tıpkı hastalıklı hayvanların itlaf edilmesi gibi. savaş falan denmişte, benim gözümde savaş iki ülke arasında olur. teröristlerle devletin güvenlik güçleri arasında savaş olmaz. çatışma olur ve devletin çekici her zaman itlaf edilen teröristlerin başına iner. türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım demekten utanan, milli marşı okumayan saygı duruşunda bulunmayan bir eziği ben ölü kabul etmem. itlaf edilmiş kabul ederim. bu ülkede yaşamak istemeyen dediğim gibi ülke değiştirir. ama ekmek yediği kaba pislemeye çalışanlarda gözümde köpek kadar değerleri olamaz. köpek bile yemek yediği kaba pislemez. sanırım anlaşılmıştır.
arth seicolegydd
evet, gerçekten elzemmiş. ben de heyecanla yazmanı bekliyordum! sosyal analizine hayran kaldım. ve haala şaşkınım. bunca yıl senin bu açıklamanı bekliyormuşum. birini aşağılarken köpek demeye kafam bir tülü basmıyordu. ama sen cümle içinde kullanınca aydınlandım resmen. hatta biraz daha devam edersen aydınlanmaktan nirvanaya ulaşacağım.

terör ne demek iyice öğren babyboy. terör insanın içine korku salan herşeydir. bu anlamda devletin pkk'den daha terör gibi. insanlar konuşamaz oldu. milli marşı ben türkiye'de yaşayan biri olarak kabul etmiyorum. bu beni neden terör yapıyor. halbuki kimseyi öldürmedim, kimseye zararım dokunmuyor, kimseyi istiklal marşı okuyor diye azarlamadım. peki neden ben terör oluyorum. diğer yandan ben kabul etmediğim için beni yediğim kaba sıçmakla ithaf ediyorsun. benim huzurumu kaçırdığın için sen terör olmuyor musun? farklı görüşlere saygına hayran kaldım gerçekten.

bu arada itlaf etmek kelimesini cümle içinde yanlış kullanmışsın.
scalet
zorunlu açıklama: ben milli marşı okumadı diye azarlayanlara terörist demedim. okuduğunuzu adam gibi okuyup öyle yorum yapın. bir şeyi okurken devlet yandaşlığı yapmadığımı yazılarımın her hangi bir yerinde hükümeti övmediğimi görerek yorum yapın. zorla beni sinirlendiriyorsunuz. milli marşı karıştırmış aklı evvelin birisi. sen önce yazılanı oku. sonra da gel bana yorum yap.
ülkenin son hali başlıklı entry okunsun sonra gelip yorum yapılsın.
ülkede çalışıp bu ülkenin maaşını alıp bu ülkeyi bölmeye çalışan terörist milletvekillerine laf söyledim ama içimizdeki pkk sempatizanları olaya atlamışlar. o kadar atlangoç olmayın tikitoşlar.
detoneolanimam
değerli arth seicolegydd kardeşim!
duygularıma tercüman oldun. başlığın açıklamasını okuduktan sonra tam yazmaya girişecektim. senin yorumun gözüme çarptı. bu olayla ilgili bir paradoks var ve sen güzel yerlere değinmişsin. katılıyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol