iphone se

independence
4 inc ekrani ile bugun tanitilan iphone modeli. arka tarafinda 12mp kamerasi olan telefon on yuzunde de flaş bulunyor. boylelikle los ortamlarda dahi fotograf cekimi mumkun olabiliyor. ayni zamanda telefon 4k video cekimi de yapabiliyor.

24 mart tarihinde on siparisle satisa sunulacak telefon 31 martta dogrudan satisa cikacak. 16 ve 64 gb olmak üzere iki farklı modeli olan iphone 5se'nin fiyatları sırasıyla 399 ila 499 dolar olacak. tabi bu yurtdisinda. turkiye'de kimbilir ne kadara satilacak.
mustaitbiradam
"se"nin "special edition" olduğunu söyleyenler var.

abi şimdi bu iphone 5s ile iphone 6 arasında bir şey mi olacak yani, uzman olan biri açıklayabilir mi? iphone 5s vs iphone 5se gibi bir şey bekliyorum konuda uzman olan arkadaşlardan. belki alacağız yani.


bu arada kapitalist düzenin, sirkte yönettiklerine oynaması için verdiği/vereceği yeni oyuncak.

ulan kapitalist düzenin kölesi olmuşsunuz be!

bu arada yukarıda belirttiğim karşılaştırmayı biri yapsın, belki alacağız yani. son olarak kapitalist düzenin kölesisiniz. ha unutmadan, alırım belki iyi bir ürünse.
pace
iphone 5s kullanan ve daha büyük bir telefon kullanmak istemeyen şahsımı ziyadesiyle mutlu etmiştir. telefonum kullanılamayacak derecede yavaşladığında geçeceğim telefon bu olacak. adamlar resmen iphone 6s'in donanımını iphone 5s kasasına koyup satışa çıkarmışlar daha ne olsun. şahsen daha düşük bir donanım bekliyordum.
pipolarbozuk
boşuna demiyordum 5s tasarımı çüker diye.
zaten büyük daha büyük en büyük telefon kullanıcam triplerini, psikolojik sorunlara bağlıyorum. neden büyük. telefon işlevsel olarak elle kullanılan, elin ebatını geçmeyecek ölçülere sahip olması gereken bir metayken, minyon dişilerin ellerinde tutmayı beceremedikleri, elllerine büyük gelen 6s plus görmekten gına geldi. bir nesil bu şekilde ellerini kullanamarak felç oldu, tek elle selfie çekeceğim diye.
scalet
2000 tl verecekseniz, gidin i phone 6 alın derim. special edition modelinin ekstra güzel tarafı ön kamerasında flash bulunması. yoksa başka tatavası yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol