israil vatandaşları keşke yaralanmayıp hepsi ölseydi

independence
akp eyüp kadın kolları tanıtım ve medya birim başkanı irem aktaş tweeti.

19 mart 2016 istiklal caddesi patlaması sonucunda yaralanan israil vatandaslari haberinin uzerine atmis bu tweeti ismi gecen tek hucreli organizma. bu kisi kendisini musluman olarak nitelendiren biri ustelik. insanlari dini yahut milliyeti sebebi ile olume mahkum etmek eski asirlarda kalmamis besbelli, ulkemizde tum canliligi ile belirli bir siyasi partinin catisinin altinda devam ediyor.

gelen tepkilerden sonra tweeti silip bir de hesabini korumaya almis. yazdigi iki cumlenin dahi arkasinda duramayacak kadar sefil birisi.
http://haber.sol.org.tr/turkiye/akpli-kadin-yoneticiden-keske-hepsi-olseydi-tweeti-149783
akillibirdeli
tam bir beyin zaafiyeti olan şahsın atmış olduğu tweet. allah beyne zeval vermesin. insanlık, bu cühela takımından çektiğini başka hiçbir şeyden çekmedi.
fjhyf
reisinin son seferki kıvırışta israille artık dost olduğunu unutmuş olan kahramandır kendisi. sık sık güncellemeleri indirmeye dikkat etmesi lazım... yeni koncinktürde isterse twitter profil fotosunda kola içerken bile görünebilir. yalamayı bizden öğrenecek değilsiniz elbette ama ufak da olsa bi katkımız olsun, diye yazıyorum.
kendisine güncel tivit önerisi: "kemalistlerin ülkenin başına açıp enkazını bize bıraktığı çatışmada israilli dostlarımız da kayıp verdi. eski türkiye yüzünden neler çektiğimizi artık israil de anladı." (not: harf sayısı fazla gelirse iki tivite bölersin cennetlik davanın yüce neferi ahlaklı bacım.)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol