evde zor tutulan yüzde elli

burutbeton
son patlamalarla birlikte zorla tutulan yuzde 50 ye, korkudan disari cikamayan diger 50 de eklenince evden cikamayan, oyle mal mal oturan yuzde yuze donmustur. bestepedeki de 1000 korumasiyla birlikte rahat rahat gezer artik.
beeblebrox
onlara göre her şey erduvanı düşürmek için yapılıyor, bütun güçler türkiye üzerine oynuyor. neyse onlar ıstırmaya ve yalamaya devam.
melih18
güçlü türkiye, bol maaş ve kakaliteli istikrar hayaliyle kandirilan yüzde ellidir. son olaylar sonucu ne düşünüyorlar merak ediyorum.
bde
evde zor tutulan yüzde elli kısmından olan bir tanıdığımın görünüşünü aktarmak istiyorum sizlere."bunlar pkknın son çırpınışları bittiler başkanlık olmasın diye ortalığı karıştırıyo bunlar. köklerini kazıdık bunların. kalanlar hala çabalıyo ama son çırpınışları bunlar." dedi çomar tanıdığım.

zaten bunların hepsi aynı kalıptan çıktığı için tüm yüzde elli böyle düşünüyordur

vay çomarlar vay!
akillibirdeli
sahi noldu onlara? en son kefenimizi de aldık geldik diye meydanda dolaşıyorlardı beyin gerisi sefiller. şimdi de çıksalar da ciddiyetlerini görsek. salıverin küçük enişteyi bırakın gitsin.
hmmmmmtmmcnm
Şu sıralar ne zaman rte veya binali'nin konusma yaptığı haber tvde çıksa arkada idam isteriz diye bayaği istekli böğüren kitle. Hepinizden tiksiniyorum gerçekten sizinle aynı havayı soluduğum için midem bulanıyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol