15 mart 2016 boğaz köprüsünün kapatılması

hmmmmmtmmcnm
iki saat kadar önce de kozyatağı metronun dışında polis arabaları vardı normalin dışında bir durumdu. neler dönüyor bilmiyorum ama normal bir gün degil.
independence
benzini biten bir aracin kopru uzerinde saga cekilmesi sonucu yasanan bomba endisesi ile kapatilmis kopru. aracta kimi kontrollu patlamalar gerceklestirilmis ardindan da aracin benzinin bitmesi sebebi ile kenara cekildigi anlasilmis. kopru su anda yeniden kullanima acildi.

benzini biten arac da patlamalar sebebi ile pic oldu. yazik.
independence
eski zamanlarda anadol marka bir araba vardi, yasi denk olanlar hatirlayacaklardir. kaportasi falan hepten samandandi. o arabayi bir sebepten oturu sahibi bir kenara ceker birakir giderdi. nereye biraktiginin onemi yok. o arabayi keciler inekler yerdi, beklerdi oyle durdugu yerde, yine kimse demezdi ki "bu araba nedir, neden burada? icinde bir sey olmasin?".

bir de gunumuze donelim.

neredeyse kapimizin onune parkeden komsunun arabasindan iskillenip bomba ihbari yapacagiz. kendi arabama bindigim zaman alkollu bir kafayla bagaja bomba koydum mu acaba diye kendimden endiselenir oldum. psikolojimizi sikerttiler. net.

edit: hangi aninin uzerine tuz basti da kotuledin bu entryi guzel kardesim? anadol marka araban vardi da ben mi yedim? arabani bir yere biraktin da bomba ihbari mi yaptim, nedir?
fjhyf
benzinin tam da köprünün üstünde bitmesi, arabanın şoförünün başında beklememesi garip geldi bana. ya tümden paranoyak oldum bu ortamda ya da burada bir gözdağı mesajı mı var? benim boğaz köprüsünde benzinim bitiverse orda durur polise açıklama yaparım. köprüde kim araba bırakıp gider...
ruknettin
gezi olayları sırasında gösterici süsü verilmiş polisler vardı, deri yelek ve ucu gözüken telsizlerinden tanınan bildiniz mi? tebrikler,tiyatro üzerine bir bağ kurabildiniz
verilen mesaj : güvenlik güçlerimiz her türlü önlemi alıyor zaaf yok bakın, şüpheli araç için köprü bile kapatırız

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol