kıvılcım ural

scalet
yuva yıkan bir kadındır. hem de çocuğu olan bir kadının yuvasını yıkmıştır.. bu adam resmen doyumsuz. seçkin piriler gibi güzel bir kadınla evlisin, senin gibi esrarkeşi kabul edip evlenmiş ve çocukta yapmış. rahat dur evine eşine sahip çık. asıl suçlu ise evli adamla bile bile birlikte olan kıvılcım'dadır.
not: hemen üzerime çökmesinler, aşk sınır tanımaz etmez diye. kalp söz dinlemez palavrasını demeyin hemen bana.
frausalzmann
müzisyendir sanatçı kişliktir- malesef ki yaptığı müzikten çok kaan tangöze ile olan ilişkisi ile türk insanın hafızasında yer almıştır.
yukarıda ki entryleri okurken bir garip oldum.yuva bozan ne yahu. altın gününde oturmuş dedikodu yapan teyzeler misali o ayıp bu ayıp diye konuşuyorsunuz.her şeyden çok daha kutsal bir şey var bir kere.o da aşk.
profesyonelogrenci
her ne yapmışsa yapmış. geçin efendim. zaten bu magazin denen şeye maruz bırakılıyoruz bir de yorum yapmak için insanlığımızı yitirmeyelim. herkese ağzına geldiği gibi küfür eden insanları da şukelalayıp prim vermeyelim.

tanım: özel hayatıyla gündeme gelen aslında gün için toplanmış kadınlar dışında kimseyi ilgilendirmeyen bir insan.
hmmmmmtmmcnm
duydumki kaan hala evlenmemiş bununla. bir de aşırı çirkin. o kadar çirkin ki filtre basıp bulanıklaştırmadan fotoğraf koyamıyor instagrama.
hmmmmmtmmcnm
Duyduğuma göre kaan reis tarafından tekmeyi yemiş bir mal. "Şapır şapır" doğum kontrol hapı yutup suratını ismail abiye benzettiğiyle kaldi. Bir metres ağlıyor gözleri yaşlı.

Not: seren serengil sen nasıl bir kralsın? Saygıyla eğildim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol