yolda yürüyen kadını yere yatırıp taciz etmek

criminalwhiterabbit
bunun adı sapıklık, manyaklıktan başka bişey olamaz!! insanlar artık yollarda yürüyemez oldu bunlar çoğaldıkça çoğalmaya devam ediyor.
geçenlerde bir video görmüştüm röportajda soruyorlar yoldan geçen adama "taciz, tecavüze karşı verilen cezalar caydırıcı mı sizce?" dye adam pişkin pişkin " hayır değil ben taciz ederim diyordu. merak edenler için
https://www.youtube.com/watch?v=l42fgyv0svw
napsın herkes yanında kesici, delici maddeler mi kullansın o zaman adaletten yana sıkıntı olan ülkede herkes kendi hesabını kendimi görsün
http://www.mynet.com/haber/yasam/yolda-yuruyen-kadina-sarilip-yere-yatirip-taciz-ettigi-iddiasi-2354541-1
selimowski
akp hükümetinde gerçekleşmiştir.sen bunca yaşanan taciz tecavüz çocuk istismarina gereken cezayı vermek yerine yarı engelli erkek çocuğa erken boşalma indirimi veriyorsan eğer bu gibi iğrenç olayların önüne geçemezsin çünkü bir caydırıcılığı yok verilen cezaların.afedersiniz ama siki kalkan yoldan geçen kadını yere yatırıp taciz edebiliyor artık.
profesyonelogrenci
"ağabey bu hastalık bende yeni başladı. daha önce hiç yapmadım" şeklinde savunma yapan bir sapık bulunduran haber.

adamda hastalık başladıysa bundan sonra da yapar salmayın dışarı o zaman. iğrendiriyosunuz ya.
nevrasteni
gel de bu kadının yerinde olup adamın tam boğazına bıçağı saplayıp çevirme. gel de bu kadının yerinde olup adamdan fışkıran kanlardan zevk alma. sadistlik böyle olaylarla daha bir meydana çıkmaktadır bence.
gitaraskisi
alter egonun kurbanı sağlıklı düşünme yetisinden mahrum insan eylemi. bazı durumlarda yaşamanın ehliyeti olmalı mı sorusunu sorgulatır.
fenrir
bireysel silahlanma ve savunma hem yasal hem de insani bir haktır. hatta gerekliliktir.

özellikle kadınlar; kendilerini etkin savunabilmek, böyle durumlarda saldırgandan kendilerini koruyabilmek için, genellemede ise başlı başına bir caydırıcı etken olduğundan yasal bireysel silahlanmalıdır.

ki böyle bipolar bozukluk ardına sığınmaya çalışan sapıklar kendi kendilerini tedavi edebilsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol