daha önce hiç oral seks yapmamış kız

tangalipenguen
ikna etmek tam bir işkence. bir keresinde hayatımdan hayat gitmişti. yine de ikna edememiştim. hatta bir ara bana "yaaa aşkım sadece öpsem ama hepsini ağzıma almasam olmaz mı" diye sormuştu.

ben de öp tabi hatta bide başına koy amk karısı diyip yataktan çıkmıştım.
stooth
şimdi güzel kardeşim bu ilk entry i giren arkadaş gibi zorbalar burada böyle yazıcaksa bu değirmen dönmez onu bastan söyliyim
ikincisi sanki kadınların oral sex yapma zorunluluğu varmışta yapmayınca kötü bir olay olmuş gibi lanse eden zihniyetinde burdan olmayan beynine tükürüyorum iyi günler
yumurtagibicocuk
kiz olduguna emin miymis diye sormak istedigimdir arkadasa.
hayir yani kizsa, kizin yataktan aglayarak cikmasi lazimdi arkadasin degil.

analar doguruyo iste naapacan, atsan ataman satsan sataman. evlat iste. amk karisi diyen bi adamdan evlat da olabiliyomus demek ki.
pipolarbozuk
ağzının tadını bilmeyen kız.
damak zevkine uymuyordur belki.
yahu şöyle bir konu var. seks cinsellik zorlama ile olmaz. ne kadın ölü balık gibi yatacak, ne de erkek 'aaa vajina' diye direkt dalacak. karşılıklı, birbirinizin hazlarınızı okşayacaksınız yahu. akışına bırakın zorlama yok. ne o gardiyan ne siz suçlu . neden işleri komplike hale getiriyorsunuz canlarım. ha ayrıca anladığım kadarıyla troll başlığı, entry de bir yoklama çabası. ama biz sana cevabı verelim. zira farklı başlıklar da yoklayacaksınız durumu.
muptezel
ılk once çekinir bu kız sonra düşünür "nasil olsa kızlığım bozulmayacak bi tadına bakim" der ve vakumlar.lise yıllarımdan biliyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol