niğde'de kadına şiddet eylemine saldıran erkekler

copacabana
daha detaylı bahsetmek de umarım fırsat olur. ilk projemin adı konya ovası projesi (kop). bu gibi oksijen masraflarının, nasıl olsa artık pek ot bitmeyen konya ovası'nda bir araya getirilerek helyum bombası ile imha edilmesinden oluşuyor. beğenmeyenlerin seslerini duyar gibiyim. ikinci projemin adı ise rönesans. malumunuz avrupa'yı karanlık orta çağdan -orta çağ demişken ingmar bergman'ın yedinci mühür filminden bahsetmemek olmaz sanırım. zira filmde orta çağ kafasını da görmekteyiz ne de olsa- aydınlanma çağına geçişi rönesans ve reform sayesinde olmuştur. ülkemizde iyi şeylerin olmasını görmek için en az dört ya da beş neslin geçmesini beklemek yerine on yıllık bir rönesans dönemi başlatıyoruz. tüm eğitim sistemi baştan alınarak teoriden ziyade insanlığa, bilime, sanata yönelen bir eğitime yönelinecek ve katılım öğrencilerle sınırlı kalmayacak. malum eğitim ailede başlar. tüm ülkede her yaştan insanımıza ulaşarak kendi aydınlanmamızı yaratacağız bu projeyle.
darktrak
tek bir şeyi gösterir bu davranış. oranları hakkında bir bilgim olmamasına rağmen, düşünme yetileri; medyadan görüp duydukları, siyasetçi yönlendirmeleri ve önyargılara sahip bir vatandaş (!) kitlesine sahibiz.

yaşadıkları çoğrafyadan bağımsız, her tür yönlendirmeye açık olan bir grup insanımız var.

allah cümlemize sabır versin.
xyzwq
içanadolu seçmen profili için tipik, tepki.

bir resmi ideoloji ( kemalizm ) egemen ve bazı resmi çevrelerce destekli dini ideoloji ile kol-kola ( sünni islam ) siyasi iktidarı paylaşır ise ortaya çıkan da bu olur...utanç duymamızı gerektirecek kadar toplumsal eblehlik var orada. bu eblehlik halinin siyasi iktidarı ele geçirmiş hali faşizmdir ve yaşanan tam da budur!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol