cafede kızın yanına mı karşısına mı otursam sorunu

selimowski
yeni tanisilan biriyse karsisina oturman goz kontagi kurmak icin ideal acidir yanina oturup ne yapcan dumduz karsiya mi bakacaksiniz.4 5 yillik sevgilinse nereye oturdugunun onemi yoktur.
gasteci
yan yana, bıcır bıcır oturmanın itici durduğu gerçektir. zaten el ele, kol kola yürüyüp duruyorsunuz. cafede bari karşılıklı oturun da iki kelime laf edin.
ismettt
biı tavsiyede bulunayım o zaman karşısına otur ve onun yaptığı hareketleri 2 saniye sonra belli etmeden aynısını yap bu şekılde ayna nöronlarımız harekete geçer çok daha iyi bir iletişim sağlanmış olur

(bkz: ayna nöronları)
paramolsadabenalsam
ilk buluşmaysa karşısına oturup gidişata bakmak lazım sonrasında yanına geçmek kolay, faceswap yapalım, şu videoyu göstermem lazım vs.. uzun zamandır karşılıklı hoşlandığınız biri ise ve bu konuda açıldıktan sonraki ilk buluşmanız ise daha fazla uzak duramam senden şeklinde deklare ederek yanına süzülmen onunda hoşuna gider.
(bkz: tecrübe ile sabittir)
saglamadam
bunu mevzu yapan biri olduğuna göre yanındaki kız tez zamanda seni sileceği için yan yana otur da son günlerinizin tadını çıkar bari..
fermentation
daha kolay göz teması kurulacağından dolayı ve dibine düşüyormuş imajı yaratmamak için ilk buluşmada muhtemel partnerin (cinsiyetten bağımsız olarak) karşısına oturmak daha makbuldür. eğer gerçekleşirse bir sonraki buluşmada düşünürsünüz. zaten iki tarafta da böyle bir talep varsa anlarsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol