çömezi yanlışlıkla moderator yapmak

independence
son iki gun icerisinde belki 5 kere yaptigim sey.

48 saattir adam gibi uyku uyumamisim, yemek yememisim, cay kahve sigara seytan ucgeninin tam ortasinda hayatima devam etmeye calisiyorum. yorgunluk had safhada, hatta oyle ki mutfaktan su almaya kalkip sokak kapisini acip kapida ne yaptigimi dusunmuslugum var, o derece. telefon caliyor tv kumandasini alip alo diyorum, bir de cevap vermiyor diye sinire bagliyorum durumu ama telefon hala caliyor, elimde telefon ve ben konusmak icin acmisim o halde bu telefon hala nasil caliyor, iste o an ona kafam basmiyor. bedenimle birlikte beynim de yorgun dusmus, beynimin yorgunlugunu bedenim tasiyamaz olmus, beynimle bedenimin yorgunlugunu bunyeden alabilecek en saglam ilac uyku ve fakat hala onaylanmasi gereken 800 kisi var, yarin ayrica cok da onemli bir toplantim var ve ben toplantinin nerede yapilacagini isim olarak biliyorum ama haritada bul deseler bul diyenin uzerine kaynar cay dokerim.

hal bu vizayetteyken birak 5 comezi moderator yapmak, sozlugun topunu admin yapip kendimi nasil comez yapmadim, halen daha kendime hayranim bu konuda.

tanimi da kondurayim;

uykusuz ve sefil bir haldeyken yapilmasi cok olagan eylem.
pipolarbozuk
çömezlerin kısa sürelik admin olma heyecanı.
olsun bunu da tatmışlardır. ha bu arada bu kadar yoğun ve yorgun iseniz kısa süreliğine moderasyonu kuvvetlendirebilirsiniz. illaki sözlük içinde güvenebileceğiniz bir ekip oluşturmak zor olmasa gerek. bence bu süreç içine girilmeli sözlük büyümekte. sonra olay ekşi gibi dürümcüde bitmesin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol