8 mart 2016 ekşi sözlük kadın yazar alımı

independence
pozitif ayrimcilik adi altinda cokmek olan bir kominiteyi yeniden ayakta tutabilme cabasindan baska bir sey degildir ki bu senaryo her sene cekilir.

madem bu kadar super pozitif ayrimcilik damarlarinizda akan asil kanda mevcut, o zaman uyelik kayit formuna "cocugunuz var mi?" sorusunu ekle, veritabaninda bir "cocuklu erkek" ve bir de "cocuklu kadın" kolonlari ac, eldeki verilere dayanarak her anneler gununde cocuklu kadinlari, her babalar gununde de cocuklu erkekleri caylakliktan yazarliga yukselt.

bu cakalliklarida mi ben ogreteyim size bu yastan sonra?
yumurtagibicocuk
an itibariyle hamama donmustur.
gecmis olsun hepinize tombisler/pembisler/pembis panjurlar isteyenler

sonedit: artik "la noluyo dur bakayim bi" aliskanligindan bir anda siyriltmistir.
unknownartist
8284 diye kızlarsoruyor.com' da ne kadar gereksiz varsa yazar yapan sözlüğün yeni icraatıdır. 8284 olup da takip ettiğim, konuştuğum hatta görüştüğüm yazar arkadaşlarımı tenzih ederim.
parasempatik
bence ekşi sözlük sonlarını oynuyor eskiden emret yağan başlıklarda saatlerce tek entry girilmiyor ve bunu gören dürümcü basmış onayı kadın gün falan bahane sözlüğe yazar arıyor
hittheroad2timesjack
pozitif ayrımcılığın yapılacağı yer var, zaman var arkadaş.
fikri atanlara sorarım ben o zaman, sen iki saat bir kurumda sıranın sana gelmesini bekle, sonra kadınlar günü diye gelen kadını senin önüne geçirsinler, üstüne iki saat daha bekle, tepkileri ne olacak?

sen kadınlar günü için bir şey yapmak istiyorsan yine yap. ama bunu başka insanların hakkını yiyerek yapma mümkünse.
ha yok zaten sırası gelen erkek, kadın fark etmez yine yazar olacak, algoritma şaşmayacak dersen buyur istersen elli bin tane kadını ödüllendir, aynı anda yazar yap.

tanım: bir buçuk, iki sene gibi çaylaklık süresi göz önüne alındığında, bekleyen onca erkek çaylağın hakkının yeneceğini düşündüğüm uygulama.

edit: son gelen açıklamaya göre 6127 kadın çaylak için özel bir ekip oluşturularak, bu kadın çaylakların entryleri izlenecekmiş. bu duruma göre de yazarlıkları onaylanacakmış.

edit2: söz konusu durum hala sıra bekleyen diğer çaylakların sırasını değiştirmeyecekmiş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol