türkiyedeki insanların hoş görüsüz olması

raymondeaprile
aşağıdaki videoda yaşananlar, trajikomik türkiyedeki insanların hoş görüsüz olduğunun kanıtı,
elin memleketinde bu tür bir şaka yapabiliyorken, burada nasıl hala dayak yemedi, üstüne neden hala araba sürmediler diye hayret ediyorsun.
ciddi ciddi memleketçe terapiye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. memleketimizde yanınızda güzel kızla gezmek, yüksek sesli konuşmak, bazen mutlu olmak, kahkaha atmak bile suç. insanların ne yapacağı hiç belli olmuyor. bu nereye kadar bu şekil gider göreceğiz.

allah sonumuzu hayır ede.

https://www.youtube.com/watch?v=3kj7waaw8vw
hmmmmmtmmcnm
kimsenin inkar edemeyeceği gerçek. çok saldırgan ve hoşgörüsüz olduk. iki olay anlatacagım. kardeşimle birlikte kadıköydeki peronlardan otobüs kuyrugundayken bir ara otobüs geldimi diye öne doğru bir adım atıp kafamı sola büktüm. önümdeki keko hemen sıro vor yolnız dedi. sence ben bunu görmedimmi diye kızdım adama. sesimi yükselttiğim için ben üzüldüm, o da pıstı önüne döndü. bir de geçen gün okulda peşpeşe altı saat dersten çıktım. yemek yemek için beş dakikam bile olmamıştı. pide aldım hemen otobüs geldi. çok çok kalabalıktı. teyzenin biri bu havasızlıkta yemekle biniyorlar -.- dedi mimiklerini öptüğüm. tepki beklemiyordu ama sorunmu var dedim yok yok dedi başını önüne eğdi. yani eh be teyze elimde kitaplar, sırtımda okul çantası görüyorsun öğrenci olduğum belli, anam ağlamış o da her halimden belli niye konuşturuyorsun beni? hadi aklıma geldi üçüncüyü de anlatayim. ucuz bir ayakkabı mağazasına pazar günü gitme hatası yaptık annemle. 500 t nin mağaza halini düşünün. kadının birinden homurhomurhomur sesler geldi yanımdan geçerken. bana mı dediniz dedim evet sana dedim diye ciyakladı. o kalabalıkta kolumun koluna değmesinden rahatsız olmuş leydi. karşılıklı bağırış çağırış en son sıkıldım yaşından başından utan be kadın dedim. uuuuuu mağaza şok. bel altı vurunca ben kötü oluyorum. ben bayılıyodum adım atamadığımız mağazada annemle çıkış kapısı ararken sana dokunmaya. neyse işte hoşgörüsüz tahammülsüz garip insanlar olduk.
nickenehacet
trafikte sıklıkla gözlenebilir. ben ara sıra durup yayalara yol veririm, çok şaşırıyorlar, halbuki yaya geçidi yaya için değil mi!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol