intihar edecek adama atlayacaksan atla diyen kadın

carleone89
boğaziçi köprüsünde intihar teşebbüsünde bulunan bir adama "saatlerce senin yüzünden trafikte bekliyoruz. atlayacaksan atla" diyen kadın. nitekim adam, bu tepkiden hemen sonra kendini boğazın sularına bıraktı ve öldü.

http://www.haberaktuel.com/koprudeki-intiharda-sok-gelisme-haberi-993928.html

kadın gözaltına alınıp tutuklandı. arkası sağlamsa yırtacak, değilse biraz hapis yatacak. polislerin ifadesine göre adam intihardan vazgeçirilmek üzereydi. bu sözlerden sonra kendini öldürmeyi seçti.

işte biz bu kadarız. yazıklar olsun.
bilgisozlk
o kadar "atlama"diyen insanı neden dinlemeyip "atla"diyeni dinliyor denilmiş adam zaten suçluluk çaresizlik içinde oray'a çıkıyor sen üstüne senin yüzünden trafik oluyor dersen bi suçluluk ve çaresizlik daha eklersin adam atlar ölür."atla" diyenler kına yakar hayat devam eder.
yumurtagibicocuk
eh mallikta sinir tanimayan uc adet birey, ki biri maalesef mefta, iceren ulkenin icinde bulundugu tuhaf ve anlasilamayan psikolojiyi anlatan durum.

agir mallik yapmislardir yalniz.
kerametikendindenmenkulbiraylak
çok merak ediyorum,insanlar hep böyle kötü kalpliydi ve bilgiye/habere ulaşma sınırından mutevellit onlardan habersiz,kendi cevremizde gorduklerimizle mi yaşıyorduk yoksa gün geçtikçe kötü insanlara mı dönüşüyoruz?
pipolarbozuk
net kadındır.
hayır bunun bir diğer versiyonunu da, apartmanın en üst katına çıkıp atlamak için bekleyen adama, aşağıdan izleyen kitlenin 'atla atla' diye tezahürat etmesidir. hatta gaza getirip 'atlayamazsın lan' diye bağırarak olay bir yarışa çevrilmiştir.
ee türkiye'de yaşamak bunu gerektirir.
independence
seytanin istanbul trafiginde beden bulmus hali.

bir insanin dusmanina soyleyemeyecegi cumleyi futursuzca ve hic tanimadigi, yasasaydi bir daha da cok yuksek ihtimalle asla yolunun kesismeyecegi bir insana soylemis bu cumleyi buyuk bir rahatlikla ve biz bu tek hucreli yasam formuna hala kadin diyoruz, hala insan kategorisine aliyoruz.
independence
bu lanetli kisi tek kisi de degilmis, yaninda bir kadin daha varmis. iki kadin da olaydan hemen sonra "intihara tesvik" sucu sebebi ile gozaltina alinmislar ve savcilik tarafindan bugun mahkemeye sevk edileceklermis.
independence
bu kadinlarin isledikleri suc ile alakali hukuk sunlari diyor;

madde 84 - (1) başkasını intihara azmettiren, teşvik eden, başkasının intihar kararını kuvvetlendiren ya da başkasının intiharına herhangi bir şekilde yardım eden kişi, iki yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) intiharın gerçekleşmesi durumunda, kişi dört yıldan on yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) başkalarını intihara alenen teşvik eden kişi, üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. (metinden çıkartılan cümle: 29/06/2005-5377 s.k./10.mad)

(4) işlediği fiilin anlam ve sonuçlarını algılama yeteneği gelişmemiş olan veya ortadan kaldırılan kişileri intihara sevk edenlerle cebir veya tehdit kullanmak suretiyle kişileri intihara mecbur edenler, kasten öldürme suçundan sorumlu tutulurlar.

yani bu kadinlarin baslari guzel agriyacak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol