turgut vidinli

yumurtagibicocuk
art niyetsiz bir şekilde, "mekana kapatıldık ve dayak yedik" kısmı için acaba tükkandaki diğer müşteriler nerdeydi o esnada sorusunu aklıma getiren rezil rüsva olay.
ama alıştık sanırım burası turkiya. geçmişler olsun çok çok.
devrimcemo
mekanın mühürlenmesi ile son bulan olay. ancak bu olayda asıl üzerinde durduğum konu bu konunun neden yargıya taşınmamış olmasıdır. sanırım bu hususta henüz bir açıklama yok. lakin bu tür hesap şişirme ve sonrasında darp olayı bir çok mekanda olabiliyorken, olayın mağdurlarının darp olayından sonra kolluk kuvvetlerine yada adli makamlara neden başvurmadıklarını anlamış değilim...
unknownartist
olayın mağdurlarının çağrısına karşılık ölü taklidi yapan kolluk kuvvetleri sebebi ile bazı makamlara başvurulamayan olayın geçtiği mekan. detaylı bilgiye sahip değilim, arkadaşların söylemleri bu yönde.
not: aksi ispat edildiği takdirde bu entry kendi kendini imha edecektir.
amfetaminizm
darp eden garsonların öz güvenini merak ettirmiş haberdir. bir grup kadının üstüne kapıyı kilitleyip darp etmek nedir ya hu . toplumda bu haşerelerin nasıl türediği ve nasıl bu öz güvene sahip olabildiğini sosyolog arkadaşların analiz etmesi gerekir. gerçi analizinin ilk sonucu muhtemelen bu ahlaksız ahlak normlarımız ama yine de kapsamlı bir analiz gerekli en azından mücadele için bireysel neler yapabileceğimizi anlamamız açısından.
aklınızda bulunsun gençler, böyle bir olay yaşadığınızda rapor almak için ertesi günü beklemeden en yakın acil servise gidip darp edildiğinizi söyleyin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol