evleneceksen gel

independence
harika bir izdivac programi. seda sayan ile uğur arslan sunuyor programi. ugur arslan genelde cok pasif bir profil ciziyor ama seda sayan onune kim gelirse basiyor fircayi. cok komik bir program, o yuzden zaten harika ya. gundemden bunalinca oturup aciyoruz programi, kahkaha attigimiz bile cok oluyor yeminlen. seda sayan aliyor mikrofonu eline, yedi koyün agasi misali artik onune kim gelmisse basiyor fircayi basiyor fircayi. bir ara birisine firc attiktan sonra hic ara vermeksizin hemen diger kisiye firca attigina denk geldik ki o esnada yeni kurban fircanin hala onceki kisiye atildigini zannedip icten ice guluyordu. fircanin o esnada kendisine atildigini anladiginda ise artik cok gecti.
hmmmmmtmmcnm
eşsiz benzersiz formata sahip evlilik programi. bol bol aşk üçgeni var. işin güzeli hepsi dizi tadında. alçak özer hanifeye bunu nasıl yaptı?? yusuf neden meleki sevemedi. kız gözümüzün önünde aşkından eridi yusuf hala başka taliplerimi görmek istiyorum belki senden üstünü vardır diyor. ananeme göre melek şıllık o ayrı mesele. sözün özü eğer canınız sıkılıyorsa vaktinizde varsa hiç yabanci dizi galan kastırmayın.
independence
arkadas, sevgilim yuzunden bir kac kere izledim programi, muptelasi oldum. resmen cumartesi pazar gunleri uzuluyorum seda bacinin programi yok diye. sevgilim de derste oldugu zamanlar ben evde izleyip whatsapp'dan kendisine gelismeleri aktariyorum. sanirim beni bilincli olarak alistirdi bu programa, kendisi izleyemediginde ne olup ne bitmis gelismeleri kacirmasin, benden guncel haberleri alsin diye.

bir de burda cigdem isminde bir kadin var, is kadiniymis kendisi. konusurken kaşlarını oyle bir oynatiyor ki, 10 dakika kadar araliksiz konussa yemin ederim kaşları sayesinde yercekimini yenip studyoda havalanmaya baslayacak. kuslar kanatlarini o kadar hareket ettirmiyor ucarken ya.
independence
17 bin bölümdür devam ediyor ama su mikrofon kesintisi olayini halledemediler arkadas. biri misal 5 cumle kuruyor, 3 cumlesi duyulmuyor ses kesiliyor. misal tam su anda son 40 saniyedir insanlar studyoda bir seyler konusuyor ama sesler ekrana yansimiyor, dudak hareketlerinden ne konustuklarini anlamaya calisiyoruz.

edit: son 40 saniye icin gunahlarini almisim anasini satayim. su entryi yazarken kafam karismasin diye kumandadan mute tusune baslmisim, ekranda uzerinde carpi isareti olan hoparlor resmini gorunce uyandim ise.
independence
kimi kadinlar anneleri ile katiliyorlar bu programa. anneler kizlarini canli yayinda ne idugu belirsiz adamlara peskes cekiyorlar ama dizilerde gerizekali kelimesi sansurleniyor mesela. ahlaki namusu cok yanlis anliyoruz, cok yanlis yerlerde ariyoruz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol