mobil öğrenci

independence
avea`nin yeni tarifesi.10 dakikasi 1,5 kontormu$.ba$ka gsm oparatorlerinin aranmasi halinde ise 3 dakikasi 1 kontormu$..daha da otesi her yuklenen kontor sayisi kadar da bedava kontor yukleniyormu$..100 kontor yuklenene 100 kontor de bedavaymi$.oyleymi$ boyleymi$.
sinirsahibi
tarife degistirilirken fazla bir yesillik alinmayacaksa bomba tarife. ancak 1 ocak 2006ya kadar gecerli olacak daha sonra da okidoki hedesine donusecek olan tarife.
cadalosse
okidoki tarifesi kullananlarin otomatik olarak gectigi tarife. eger dusunurseniz hemen gecmelisiniz; kontorler bir turlu bitmiyor.
isimsiz kahraman
kullanmakta oldugum lakin artik boykot etmeye karar verdigim tarife. o kadar ucuz yaparlarsa olacagi buydu. nasilsa ucuz diye telefon elimizden dusmez oldu, hem cep telefonuyla uzun sureli konusmak kulakta kansere, gozde katarakta yol aciyormus, onu gec te zirt pirt kontor bitiyor be kardesim.
(bkz: turkiye de ogrenci olmak)
terelelli
artık öğrenci olmadan da alınabilecek tarife modeli.ayrıca 150 ve üstü kontör yükleyince diğer mobil öğrencilerle 30 gün boyunca 10 dakkası 2 kontöre konuşabiliyorsun.
with all my love
tarifenin devreye gecmesi icin en az 150 kontor yuklemek gerekiyor. aksi halde, kullanicisi acisindan, normal -tarifesiz- bir avea hattan farksizdir. ayni zamanda hazin.
elma sekeriiii
lanet olası tarife. diger hatları aradıgınızda inanılmaz gidiyor kontürden.

her seferinde de 150 kontür yükleme zorunlulugu cabası. gencturkcelli; bizbize kampuslu olun 15 dakikası 2 kontöre konu$un. 35 kontöre de 10 bin mesaj sahibi olun.

bitti. dagılın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol