nükleer başlıklı kız

kapuska
irak’ta saklandigi icin george w.bush’un savas cikarmasina sebep olan hatun.bir rivayete gore bush’un metresiymis ve saddam onu kendi santimetresi yapmis, buna dayanamayan acilarin manyagi bush’da irak’a nukleer baslikli $eyi arama bahanesiyle savas acmis.
pessimistic
bu kız evinden erkek arkadaşına kaçmış kızdır.ziraa her an patlayabilir ve erkek arkadaşının hayatını sona erdirebilir onu sakat bırakabilir.
nick
2005 yilinda bulmuslar birbirlerini.taze ve basarili bir grup.ne istediklerinin, ne tur muzik yaptiklarinin farkindalar.

www.nukleerbasliklikiz.com
elma sekeriiii
patlama enerjisi cok yuksek ola kiz tipi, direk sakat birakma filan degil adami geberten cinstir.ayrica ek$i sozlukte yazan, begenilen bir yazardir.
dawn
erkek olsam evlenme teklif edebilceğim kadar güzel,bu ses bende olsaydııı dediricek kadar da güzel sesli bi soliste sahip olan,ilk defa geçen sene şenlikte dinlediğim,başarılı ve müzikal insan topluluğu..
theborek
biraz uğur gürsoy’un rockçı abla tribine benziyor. ben o içimdeki çocuğu acının sıcağında ısıtıp büyüttüm falan tarzı şarkı sözü yazabilir gibi bir beklentim var.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol