reign

independence
eski fransa kraliyet ailesinde ya$anan olaylari konu alan yeni bir dizi. cok guzel kizlar ve pek yaki$ikli adamlar barindiriyor bunyesinde. pilot bolumu yayinlandi, fena bir dizi degil.
hmmmmmtmmcnm
bir süre önce the tudorsu bitirdiğimden beri işsizliğin de vermiş olduğu yetkiyle feci boşluktayım. 4556755. kez how ı ket your mother izleyip duruyordum. neyse, bu diziyi keşfettim uuuu beybi tudorsdan sonra nihayet dişime gore dizi buldum derken tarihsel olarak anladığım kadarıyla karakterler tudorla bağlantılı çıktı. keyfime diyecek yok. pilot bölüm güzel. yaya yaya izlerim ben bunu.
hmmmmmtmmcnm
sezon bir bölüm 10 itibariyle tekrar değerlendiriyorum, o beğenmediğimiz türk dizileri bunun yanında başyapıt. tamam abartmayalım ama eli yüzü düzgün yapımlar. muhteşem yüzyıl hep sülümanın kadınları ve haremde geçiyor derdik reign de varsa yoksa kezban mary francisi mi seçecek bashi mi? türk dizileri çok keskindir karakterler mükkemmeldir, çok güzeldir, tüm kast başrol kızın peşindedir reignde kral henry ve nostrodamus hariç herkes marye kesik. sözün özü mary sen bir kezbansın dizi çok sıkıcı.
hmmmmmtmmcnm
dördüncü ve son sezonu iki gün sonra baslayacak olan dizi. o degilde malumunuz anne boleyn hakkında tarihte henry'e erkek bebek vermek için abisiyle ensest ilişki yaşadı diyenler ve bu sadece henry'nin anne'in idamını meşrulaştırmak için attığı dedikodu diyenler var. üçüncü sezonda elizabethli sahnelerde resmen anne boley o kadar çaresizdiki abisiyle ilişki yaşayacaktı ama yapamadı gibi bir diyalog geçti. sevmedim o işi. anne yapmaz olm öyle şey.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol