vodafone arena

fermentation
konuya vakıf biri el atabilirse açılıştan sonra kombine fiyatları fırlar mı merak etmekteyim. çok fırlarsa kaçırmayalım çünkü
neybe
11 nisan 2016 tarihinde beşiktaş - bursaspor maçı ile açılış yapacak stadyum. önümüzdeki sezon için satın alınan kombinelerin son 3 iç saha maçında geçerli olmayacağı belirtilip yerine 3 maçlık kombineler satışa sunuldu.
adimneo
beşiktaşlı arkadaşlarım gibi benim de heyecanla beklediğim stadyum. yıllardır göçebe gibi stad stad gezmesine rağmen bugün bu durumda olan takım, kendi muazzam stadında neler yapacak sabırsızlıkla bekliyorum.
babangida
açılmasına son 8 gün kalan stadyum.giderken bu asla veda değil dedik yüreğimiz buruk şekilde.şimdi halayla türkülerle geliyoruz.maç günü ağaçlı yoldan gelirken stadı ilk görceğim anda şöyle bir durup 5 10 sn amaçsızca bakıp sana koşucam ulan.eğer o gün koşan deli kim diye bakarsanız artık biliyorsunuz
hmmmmmtmmcnm
açılış öncesi taraftarlara biber gazı sıkılmış. kadınlar çocuklar ve yaşlılar kötü etkilenmiş. beşiktaş taraftarları için çok özel olan bu gün biber gazının gerekçesi ise belli değil.
adimneo
beşiktaşlı dostların uzun zamandır iftarı bekleyen hacı, terfisini bekleyen memur, bebeğini bekleyen hamile, 18'ini bekleyen ergen misali büyük sabır ve fedakarlıklarla beklediği yeni mabedidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol