simcity 3000

independence
$ehir kurma oyunu..gokdelenler, evler, polis merkezleri ve benzeri pek cok merkez kuruyorsunuz..bunlari otobanlarla ve tren raylariyla birbirine bagliyorsunuz..ote yandan kurdugunuz $ehrin su ve elektrik ihtiyaclarini da temin etmeniz hayati bir onem ta$iyor..tum bunlari yaparken para ihtiyaciniz doguyor ve imf turu bir merkezle anla$arak kredi aliyorsunuz..$ehrinizde ya$ayan ki$ilerin rahatini saglamak zorundasiniz..bu $ekilde insanlar $ehrinize ta$iniyor ve $ehriniz icin cali$iyor..siz de vergiler koyup cali$anlardan vergi aliyorsunuz..vergileri arttirip azaltmak elinizde..oyundan bir zaman sonra bunalirsaniz atraksiyon niyetine $ehrinize ufolari saldirtabilirsiniz yahut kirmizi alarm verebilirsiniz..oyle garip ama guzel bir oyun i$te.
kupcuk
minik minik insanlarin icinde bulundugu bir $ehri tum kudretinizle idare etmenize imkan veren, ego tatmin etmenin alternatif yolu olan oyun. zaman zaman sizi $ehrinizdeki insanlarin refah seviyesini du$unmeye itecek kadar motive edebilecegi gibi, bazen yuksek bayma kapasitesinede sahiptir. hele hele sanal vatanda$lariniz, kom$ulariniz sizin icin bi$ey yapinca, off, ne keyif.
capt it all
"muhteşem harika süper, süper harika muhteşem, yok böyle bir oyun! yok böyle bir oyun!..."

tüm zamanların en iyi simulasyon oyunlarından birisidir. sizin yardımcılığınızı yapan tiplemeler çok komiktir. müzikleri ise harika ötesi bir şeydir.
independence
oyunun kimi hileleri $u $ekilde.

oyunu açtıktan sonra alt+ctrl+shift+c’ye basın ve şunları yazın:

i am weak --> ücretsiz inşaatlar
pay tribute to your king --> halkın size armağan ettiği tüm hediyeler..
call cousin vinnie --> 100000 simoleons verir
water on the desert -->tüm su yapıları
power to the masses -->tüm elektrik yapıları

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol