sideways

strahd
bana şarabı sevdiren, oldukça keyifli bir şekilde keyifli müziklerle ilerleyen güzel film. çekimlerini zayıf buldum, daha hoş çekimlerle daha çok beğeni kazanabilirdi bence bu film ama ben yine de çok seviyorum. ayrıca karakterler ile oyuncular çok iyi eşleşmiş.
passive
2004 yılında çekilen alexander payne filmi. en iyi uyarlama dalında oscar ödülü kazanmıştır. ayrıca dünya çapında 91 adet ödüle layık görülmüştür. filmin yönetmeni alexander payne geçtiğimiz seneye kadar bazı festivallerin hala ödül verdiklerini ve verdiği ödülleri nereye saklayacağını bilemediğini açıklamış ve büyük bir görgüsüzlük örneği göstermiştir.
ayrıca rex pickett’ın aynı adlı kitabından uyarlamadır. başrol oyuncuları paul giamatti, thomas haden church, sandra oh ve virginia madsen’dır.
zekirbelli
film olarak çok bir albenisi bulunmayan ama şaraplarla ilgili güzel detaylar barındıran alexander payne filmi. filmden sonra şarap almaya çıkıldığı görülmüştür.
max
2004 yılında oscar ı kapmış çok hoş bir film.2 tane şarap seven arkadaşın garip bir hikayesi.ayrıca oscar dışında 93 tane de ödülü var bu filmin...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol