pink freud

independence
$u an icin 113 bin kusur takipcili bir twitter unlusu. twitter’da unlu olunca kitap falan da cikarttirmi$lar kendisine. yeni takibe aldim, kimdir nedir daha fazla bir bilgim yok.

adresi icin;

https://twitter.com/pinkfreud
independence
gercek ismi pelin dündar’mi$.

bir de resmine ula$tim, ke$ke ula$maya cali$irken internetim kesileymi$. neyse, allah’in yarattigindan sual olunmaz diyip resmi de payla$iyorum sizlerle;

http://tinyurl.com/ca27fqd
tasarimharikasi
şimdi bu hatunun resmini görüp "ahaha çok çirkinmiş" diyen aynştaynların savunma mekanizmasından bahsetmek istiyorum.

orada burada bu kadının fotosunu gezdiren arkadaşlar gerekçe olarak; "o da fakirlerle onların 30 liralık gözlükleriyle ilk buluşmada sodexholarıyla hesap ödemesiyle dalga geçiyor, insanların sıfatını aşağılama sebebi olarak kullanıyor."

buraya kadar her şey sizin düşündüğünüz şekilde di mi?

bu hatunun kitabını da okumadım, twitter’da da takipçisi değilim. zira emmeli gömmeli sevişmeli çakışmalı ilişkilerle ilgili bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum. bu ve bunun gibi hatunların verdiği sikimsonik tavsiyeleri sallamam hiçbir zaman.

gelelim aşağılama ve sıfatla alay etme mevzusuna.

bu hatun bu gerzeklikleri yaparak ününe ün parasına da para kattı diye, aynı şeyi ona yapma hakkını sana kim veriyor abicim? siz nerden ve nasıl bir torpille onun yaptığı dangalaklığın aynısını yapmayı "haklı" çıkarmaya çalışıyorsunuz?

bak hatunu savunmuyorum. o ayrı bi sığır eyvallah da, sana n’oluyor birader? onun yanlışının izinden gidip yediği bokun aynısını yiyerek meşrulaştırdığını mı sanıyorsun soytarılığını? sikerler.

sıfatla dalga geçen kişi eziktir abicim. pinke weissa bakmam ben. bu hatuna fazladan linç girişimi uygulanmasına haklı gerekçe üretenlerin zihnindeki şu: "sıfatı" ile taban tabana zıt bir özgüveni olması.

he yani çirkinse ölsün di mi?

alıcılarını yeni açacaklar için bi kez daha hatırlatıyorum. bu hatun sığırlığın dik alasını yapmış olabilir. ama sen ya da ben ortalama zekaya sahip herhangi bir fani kalkıp "nasılsa fakirler ölsün tipsizler yaşamasın didi bu aa bak çirkinmiş o zaman o da ölsün" saçmalığını haklı çıkaramaz.

independence
once sevgili tasarimharikasi’nin entrysini okuyalim;

#1059578

kime bu kadar dellendi bilemedim zira bu sozlukte pink freud ile alakali yegane yazi 3 entryden olu$mak sureti ile tarafimdan yazildi, kendisi haricinde bir ba$kasinin da yazisi yok.

o zaman $unu okuyalim;

#1059574

muhtemeldir ki bu entrye celallenmi$.

oysa ortada bir a$agilama, bir kucuk gorme yahut sıfatla dalga gecme olayi yok. pink freud sifat anlaminda cok ho$ bir sifata sahip degil ki bu bizi zerre germez. e germemi$ zaten, sadece geyik olsun diye "ke$ke internetim kesileydi" demi$im ardindan da "allah’in yarattigindan sual olunmaz" diye eklemi$im.

bu mudur sifatla dalga gecmek, bu mudur kucuk gormek a$agilamak?

pink freud kimdir, necidir, neden 100 kusur bin insan onu takip etmektedir bilmem, umurumda da degil ama madem boyle bir twitter unlusu var, nihayetinde bu da bir bilgidir tadinda sozlukte payla$tim hepsi bu. bir insan sifat olarak cirkinse ben ona cirkin derim, tipki guzele guzel diyebildigimiz ozgurluk cirkine cirkin diyebilmekte de var olmali. e var zaten. cirkine cirkin dersen bu bir tespittir, kucumseme yahut a$agiama degil. aci bibere aci dedigimiz zaman nekadar bir tespit yapmi$sak cirkine cirkin dedigimiz zaman da ayni tespiti yapmi$ oluyoruz, otesi yok.

velhasili dalga da gecebiliriz aslinda, buna da bir mani yok ortada. atilla ta$’la, dogu$’la, banu alkan’la, fatir urek’le dalga gecerken ortada bir sorun yoksa pink freud ile de dalga gecildiginde ortada bir sorun olmamali. zira amac geyiktir, mumkunse de mizahtir, kucumseme degil. kucumseyecegim insanin ozellikleri benden daha az seviyede olmali ancak bahse konu olan isimlerin her biri benim senede kazandigim parayi muhtemelen gecede kazaniyorlar herhangi bir yetenek sergilemeksizin. yeteneksizliklerini ti’ye alabilirim, mutemadiyen de aliyorum ama benim ve & veya bir ba$kasinin bu insanlari ti’ye almasi bu insanlarin parayi hamuduyla goturmelerine engel degil. kaldi ki bu ti’ye alinmalar kendilerini zaten daha populer yapmiyor mu?

zannediyor musunuz ki bu insanlar haklarinda yazilan yazilardan $ikayetci? boyle salak salak i$ler yapmasalar kim onlari nicin konu etsin de haklarinda bir kac satir yazi yazsin ki? misal atilla taş’i yahut doğuş’u en son ne zaman duydunuz en son ne zaman akliniza geldi bu isimler bir hatirlayin.

oysa atilla taş cikti yam yam style dedi, doğuş cikti naptın gari dedi sosyal medyayi salladi. unutma, bilgi sozluk de sosyal medya’nin uzun soluklu bir birimi. $imdi bu iki isim sirf bu gerizekali cali$malari sayesinde paranin amina koyacaklar, cunku sosyal medyada fazlasi ile konu oldular.

ozetle anlamsiz ve gereksiz don ki$otluga hic gerek yok. ben ve & veya sen bu insanlar hakkinda her ne yazarsak yazalim, yazdigimiz her $ey bu insanlarin ekmegine surulen yag gibidir bal gibidir. kendilerinin orgazm olmalarina sebep olan bu yazilar ba$kalarini neden gersin onu hic bilemiyorum. germesin diyorum hatta.
tasarimharikasi
#1059574

bahsi geçen entry ile alakalı bir eleştiri getirmediğimi belirtip meramımı daha açık anlatayım.

zira "bu hatunun resmini görüp "ahaha çok çirkinmiş" diyen aynştaynların savunma mekanizmasından bahsetmek istiyorum."

derken kastettiğim kendisi değildi. herhangi bir sözlük entrysi de değildi açıkçası.

bir hareket ve onun sonrasında yaratılan durumun tespitini yaptım.



independence
kendisini bir suredir twitter’da takip ederim ama $oyle di$ doldurur bir tweetine henuz denk gelemedim. bu insana nicin kitap cikarttirdilar, bu $ahsi nicin 114 bin ki$i takip eder yemin ederim anlamadim. hadi pucca’da mizah yetenegi var yazim gucu var, e bu kizda ne var?

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol