celal ile ceren

independence
2012 un ocak ayinda vizyona girecek olan şahan gökbakar filmi.

kimin filmi oldugu gorulunce bir ihtimal fragmanini dahi izlemek istemeyebilirsiniz ama ben yine de vereyim linkini, gorevimi ba$ari ile yerine getirip atimi sureyim sessizliklere dogru.

al sana fragman, bok var.

http://tinyurl.com/9jujbl8
independence
vizyona girdi bu film. hatta gariptir ilk 3 gunde 601 bin 334 ki$i tarafindan izlendi. $ahan gokbakar filmi nasil bu kadar izleyici toplayabilir hic anlayamadim ben. adamin gecmi$te yaptigi i$ler ortada. bu toplumun mizah algisi gercekten bu kadar du$uk mu ya. ilk 3 gun seyirci sayisi ile cm101mmxi fundamentals’i bile geride birakmi$.
westkhan
yeni bir şahan gökbakar projesi sinema salonlarında gösterime girmiştir ama en ilginci şahanın başarısına insanların şaşırmasıdır çünkü şahan seviye düşürme işini atvde program yaparken reytingler sayesinde ögrendi tv 8de daha iyiyken atvde reyting için saçmalamaya daha küfürlü kaba tükürmeli osurmalı bir mizaha geçtiki halkımızında sevdiği mizah budur.
cirkinbeti
arkadaş zoruyla izledim belki ondan sebep koca film de bir kere güldüğümü hatırlıyorum . konu bilindik , oyunculuklar bilindik .
beğenenler bittabi olacaktır fakat sinemadan ziyade evde izlenebilinecek bir film olmuş , boş zamanınız da izler bir iki tebessüm edersiniz ve hatta makul insanlarsanız bunu bile yapmaz vakit deneni iyi değerlendirirsiniz.
independence
filmi muhakkak izlicem ancak kesinlikle sinemada ya da dvd’de degil. korsana kar$iyim, ozellikle turk filmleri konusunda da bir hayli hassasim bu konuda ancak sirf $ahan ki$isi daha fazla para kazanmasin diye filmin torrentini beklicem. ke$ke artik bu adam film cekmese, mizah yapmaya cali$masa.
independence
ilk hafta izleyen sayisini duyunca dudagim ucuklayacakti neredeyse, merhemle falan hallettim o i$i.

ilk hafta izleyen sayisi 1.142.796 ki$i.

sonra bu ulkede mizah neden geli$miyor. ulan ulke nufusunun neredeyse 70/1 i ilk haftada izlemi$ bu filmi, bu ulkenin mizahi nasil geli$sin, kulturu nasil geli$sin. ucuz mizaha prim verdigimiz surede neyiz ki ne bekliyoruz.
cirkinbeti
allah belamı verdi aynı filme ikinci kez girmek zorunda kaldım . he güzel olmadı değil çevremdeki insanları gözlemleme fırsatı buldum , adam bokum dedi millet kırıldı salonda falan lann aynı şeyi sokaktaki biri dese afaroz edesiniz ne oluyor!
şahan söyleyince tatlı mı geliyor anlamadım ki he zekaya dair hiç bir şey yok ortada adam her zamanki gibi durum komedisi peşinde .
independence
imdb’de $u an icin dunyanin gelmi$ gecmi$ en kotu filmleri siralamasinda 11,592 oyla birinci sirada. tabi bu oylamada inci sozluk ve ek$i sozluk yazarlarinin payi cok buyuk.

http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/22489774.asp
nys
imdb’de bir zamanlar dünyanın gelmiş geçmiş en kötü filmi olmuştu. sanırım listeden çıkarmışlar.
independence
imdb uzerinden kendilerine 1 puan vermek organize suc tanimina giriyormu$ aman diyeyim;

http://www.ucankus.com/detay/99177/flas-sahan-gokbakarla-kim-ugrasiyor-sok-gelismeler-olayla-ilgili-muthis-aciklamalar-icin-tiklayin
tasarimharikasi
yüz binlerce kişinin seyrettiği bir filme en kötü ya da en iyi oyu verilmesinin saçma olduğu filmdir.

bir allah’ın kulu da yönelimlerimizin nereye gittiğini sorgulasa ya...
independence
film bilgisayarimda neredeyse 20 gundur mevcut ancak icimden acip ilk 5 dakikasina bile bakmak gelmedi. o derece eminim filmin berbatligindan falan. muhtemelen yuzune bile bakmadan silicem.
independence
2013 den bu yana bilgisayarimda duruyordu bu film. neden bilmiyorum, bir izleyeyim dedim ve yaklasik 2 saatimi bu filme ayirdim ve gordum ki cidden cok bos bir filmmis arkadas. oyle boyle degil ama, cidden cok bos bir film.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol