necessary roughness

esrakesh
gerçek hayat hikayesinden esinlenilmiş bir dizi.

dizinin konusuna gelecek olursak:
"dr. danielle "dani" santino dışarıdan bakıldığında mükemmel görünen bir hayata sahip bir kadındır. iki çocuk, mutlu bir evlilik ve parlak bir kariyer... ama günün birinde, kocasının kendisini aldattığını öğrenince, hayatının düşündüğü kadar mükemmel olmadığını fark eder. iki çocuklu dul bir kadın olarak kendine yeni bir hayat kurmak isteyen dani, tesadüfen tanıştığı new york hawks (amerikan futbol takımı) antrenörünün teklifi (takım psikologluğu) sayesinde amacı için ilk adımını atmış olur.
terrence "t.k." king, hawks’ın yıldızı konumundaki oyuncusudur. düzensiz bir yaşama sahip tk, bir de nedensiz yere top tutma sorunları yaşamaya başlayınca kendini dani’nin kapısında bulur ve ilk hastası olur. baş belası hastasını adam etmenin kolay olmayacağını anlasa da vazgeçmeyen dani, doğruya giden yolda kendine özgü yollar denemekten de vazgeçmez."

gerek baş rolündeki ablamız gerekse marc blucas in o güzel gözleri ve burada canlandırdığı spor antrenörüne yaraşır atletik yapısı; bir de her hafta farklı konukların ve olayların da katılımı diziyi izlenir kılar..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol