bilgi sözlük elif şafak romanı hediye kampanyası

independence
oncelikle hali hazirda uye olan arkada$larimizi ne yazik ki kapsamiyor bu kampanya.

10 mayis 2012 per$embe gunu ba$layan kampanyamiz 31 mayis 2012 per$embe gunu saat 00:00 itibari ile sona erecek. bu sure zarfinda bilgi sozluk’e uye olup 10 adet legal(kurallara uygun) entry yazdiktan sonra yazarlik onayini alan her birey bu kampanyadan yararlanabilecek. bu tarihler arasinda sozluge uye olup yazarlik onayi alan ki$iler arasinda yapilacak olan cekili$ sonucunda bir ki$i diledigi bir elif $afak romanina sahip olacak. romanin fiyatinin 50 lirayi gecmemesi icap ediyor, aksi taktirde milli piyango mudurlugunun iznine tabi olmak gerekmekte. yoksa pintiligimizden degil yani.

katilimin fazla olmasi sonucunda bir kac gun ara ile birden fazla roman hediye edebilme ihtimalimiz de mevcut. bir kac gun ara vermemizin sebebi de milli piyango mudurlugunun kurallari geregi ancak birden fazla roman hediyesi $u an icin kesinle$mi$ degil. tamami ile katilimla alakali bir durum bu.

$u anda katilima hak kazanan tek ki$i redcoraldiver nickli comezimiz. yarin itibari ile katilimin artmasi bekleniyor zira mail ile yeni duyuruldu.
lali berte
gayet yerinde ve güzel bir kampanya. çekilişi kazanan arkadaş umarım edebiyat meraklısı bir kişi çıkar. yoksa o kitabın sonu bilgisayar altlığı olmaya kadar gidebilir. sanırım bunu hiçbirimiz istemeyiz.
independence
şu anda kampanyaya katılma hakkına sahip olma adayı kişi sayısı 17 dir. ancak henüz yazarlık onayı alan kimse olmadı. elif şafak romanını kazanabilmek için yazarlık onayı alınmasının şartı vardır. umarım birileri kampanya süresince yazarlık onayı alabilirler.
independence
kampanyaya katilim umdugumdan daha iyi gidiyor, insanlarimiz sandigimdan daha hevesli sanirim okumaya, bu cok guzel bir $ey.

kampanyaya katilmaya hak kazanan ki$iler de var artik, yani yazarlik onayini alabilenler. eger ilgi bu $ekilde olursa bu kampanyanin suresini kisaltir, kazanana kitabini hemen yollar, ardindan da yeni bir kitap kampanyasina ba$layabiliriz.

yeter ki okumaya bu denli hevesli insanlarimiz olsun.
independence
kampanyanin sonlanmasina son 13 gun kaldi. $imdilik katilim her ne kadar tatmin edici olsa da uyelik onayi alabilen ki$i sayisi bir hayli az. bu durumda kampanyanin kazanani fazla bi rekabete girmemi$ olacak sanirim.
independence
malumunuz kampanya suresi doldu ve cekili$ bu hafta sonu yapilarak kazanan talihli aciklanacak ve kendisinden 50 lirayi a$mayan bir elif $afak romani tercih etmesi istenecek. daha once de belirtmi$tim, 50 lira ve uzeri hediyelerde milli piyango genel mudurlugunun izni alinmasi gerekiyor, bu sebepledir 50 lira sinirlandirilmasi. yoksa pintiligimden degil.
independence
dun belirlenecekti kazanani ancak kimi $ahsi ugra$larim sebebi ile dun bu konuya zaman ayiramadim. kismetse yarin belirlenir ve pazartesi gunu de kazanani aciklanir, ardindan yeni kitap kampanyalari yapilir. yeterki kitap okunsun.
independence
az once yaptigim incelemeye gore veriler $u $ekilde;

10 mayis 2012 tarihinden bu yana sozluge uye olan ki$i sayisi 47.

47 uyeden 10 legal entry yazip yazarlik onayini alip kampanyaya katilma hakkina sahip olan ki$i sayisi 7.

bu 7 ki$inin nickleri ve kayit tarihleri $u $ekilde;

cirkinbeti / 2012-05-11 17:59:24.000

derdiolanneylesin / 2012-05-14 20:17:28.000

komple teorisyen / 2012-05-15 21:02:34.000

irimani / 2012-05-19 03:10:09.000

travelling / 2012-05-21 19:48:36.000

soluk benizli zenci / 2012-06-06 14:42:48.000

salomentol / 2012-06-10 04:33:49.000

az sonra cekili$ yapilacak ve cekili$te 1 asil 2 yedek uye secilecek. asil uyeye 3 gun icerisinde ula$ilamadigi taktirde yedek uye, yedek uyeye 2 gun icerisinde ula$ilamadigi taktirde diger yedek uyeye ula$ilmaya cali$ilacak, eger hicbirine ula$ilamazsa kampanya yalan olacak.

asil yahut yedek talihliye ula$ildigi taktirde kendisinden bir elif $afak romani belirlemesi istenecek ve ardindan adres ve telefon dahil tum ileti$im bilgileri istenecek. kendisine ula$ildiktan sonraki ilk hafta roman talihlinin elinde olmu$ olacak. romanin yani sira kargo masrafi da bilgi sozluk’e ait olacak.

edit: kampanya tarihi aslinda 31 mayista sona eriyordu ancak benim gecikmelerim yuzunden bugune kadar kayit olan herkes kampanyaya dahil edildi, aksi durumda sadece 5 ki$i katilabilirdi.
independence
az once cekili$i gercekle$tirdik greyfurt ile birlikte.

cekili$ bizim kafamizdaki insanlarin tam sevecegi turden oldu, yani cok salakca.

listedeki ki$ilerin entrydeki siralamalarini oncelikle degi$tirdim ve her bir yazara 7 apayri numara verdim. bu numaralar sirasi ve numaralara denk gelen yazarlarimiz $u $ekildeydi;

32= soluk benizli zenci

64= travelling

143 =komple teorisyen

47= irimani

3547= cirkinbeti

245= derdiolanneylesin

2444= salomentol

ardindan bunu bir text belgesi halinde greyfurt’a yolladim ve hemen telefon actim ve dedim ki;

+ sana bir mail yolladim onu acma, $imdi sana 7 adet numara sayacagim, iclerinden birini sec ve sonra maili ac, numaranin kime denk geldigini gor. amacim cekili$e en azindan bir ki$inin daha dahil edilmesi ve cekili$in durust bir cekili$ oldugunun kanitlanmasiydi. greyfurt bir sayi soyledi ve ardindan maili acti, sayinin kime denk geldigini kendisi de gordu ve boylelikle cekili$ tamamlanmi$ oldu.

cekili$imizin talihlisi komple teorisyen, kendisini tebrik ediyorum.

kendisine 3 gun icerisinde ula$ilamadigi taktirde yedeklerimiz ise $oyle;

ilk yedegimiz derdiolanneylesin. eger ilk yedegimize 2 gun icerisinde ula$ilamazsa ikinci ve son yedegimiz cirkinbeti.

secilen kitap ismi ve kitabin talihliye ula$tigi gibi detaylar belgeleri ile sozluk uzerinden de yayinlanacak ve goru$unuze sunulacaktir.
atacamadesert
sözlüğe aylardan hatta belki yıldan beri girmeyip açtığım ilk anda houston’dan beni karşılayan kampanya.

ben de elimdeki elif shafak kitaplarını vermek isterim. hem de çekilişsiz kurasız.

"aşk" kitabının pembesi var uymayanlar houston’dan şeedin.

hoşgeldim bu arada.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol