bilgi sözlük elif şafak romanı hediye kampanyası

independence
oncelikle hali hazirda uye olan arkada$larimizi ne yazik ki kapsamiyor bu kampanya.

10 mayis 2012 per$embe gunu ba$layan kampanyamiz 31 mayis 2012 per$embe gunu saat 00:00 itibari ile sona erecek. bu sure zarfinda bilgi sozluk’e uye olup 10 adet legal(kurallara uygun) entry yazdiktan sonra yazarlik onayini alan her birey bu kampanyadan yararlanabilecek. bu tarihler arasinda sozluge uye olup yazarlik onayi alan ki$iler arasinda yapilacak olan cekili$ sonucunda bir ki$i diledigi bir elif $afak romanina sahip olacak. romanin fiyatinin 50 lirayi gecmemesi icap ediyor, aksi taktirde milli piyango mudurlugunun iznine tabi olmak gerekmekte. yoksa pintiligimizden degil yani.

katilimin fazla olmasi sonucunda bir kac gun ara ile birden fazla roman hediye edebilme ihtimalimiz de mevcut. bir kac gun ara vermemizin sebebi de milli piyango mudurlugunun kurallari geregi ancak birden fazla roman hediyesi $u an icin kesinle$mi$ degil. tamami ile katilimla alakali bir durum bu.

$u anda katilima hak kazanan tek ki$i redcoraldiver nickli comezimiz. yarin itibari ile katilimin artmasi bekleniyor zira mail ile yeni duyuruldu.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol