iyi bir sevgili olmanın yolları

independence
$u turk internet dunyasinda 8 senedir emegimiz var ama bu konuya hic el atmami$iz, esefle kiniyorum hepimizi. oysa gencligin bu tur fikirlere bu tur yol gostericilere de $iddetle ihtiyaci var.

kisa keselim, bu ba$lik altinda iyi bir sevgili nasil olunur sorusuna cevaplar arayacagiz madde madde. cevaplar unisex olacak, cinsiyet ayrimi yapilmaksizin her cinsten insanin i$ini kolayla$tiracak cevaplar olacak. boylelikle kimsenin kafasi kari$mayacak, hayat bayram olacak.

+ sevgilinizin gecmi$ hayatini cok irdelemeyin. sizden oncesi sizin icin cok onemli olmasin. hic onemli olmasin demiyorum, o daha boktan bir durum yaratir ama cok onemli olmasin. ilgilenin ama ilgilendiginizle kalin, kiskanclik krizlerine girip ortami germeyin.

+ asla ama asla eski sevgililerinizden birisi ile kendisini kiyaslamayin. hicbir kadin & erkek buna tahammul gosteremez. unutmayin, sevgiliniz ne kadar entellektuel acik bir baki$ acisina sahip olursa olsun, ruhunun bir ko$esinde ciddi anlamda kiskanc bir insan barindiriyor. tum sevgililerde kiskanclik butonu on mode gelir.
independence
+ kesinlikle ama kesinlikle kibar olun. sevgilinizi aileniz, dostunuz, en yakin arkada$iniz olarak gormeniz cok dogal ama bu onun yaninda ozunuzdeki hayvanligi ortaya cikartmaniz anlamini ta$imiyor. kimi sevgililer birbirlerinin yaninda mizahi de olsa kufur ederler, sen etme arkada$im, iyi bir $ey degil bu. o gun sempatik gelebilen bu hareket, yarin ba$ina corap orer.

+ seksi sevdigini belli et ama hayvanlik boyutuna ta$ima, cok israrci olma. uc cumleden bir tanesi sevi$elim mi sorusuna baglanmasin. bu cumle ozel olarak erkeklere yoneliktir.
independence
+ hic sevmedigin programlari, dizileri bile onunla izlerken keyif almaya cali$ ama keyif alamiyorsan da keyif aliyor numarasi yapma. durust ol her $eyden once. istemiyorsan istemiyorum demenin kirici olmayan yollarini bul, onlari kullan.

+ romantizmi asla elden birakma ama civik civik da romantik olma. her $ey kararinda. bu kodugumun sevgililer gunu var ya hani? hah, onu asla aklindan cikartma. o gun nedendir bilinmez ozellikle sevgililik muessesesinin kadin tarafi icin azami onem ta$iyor, ona gore davran. hele dogum gunleri ve sevgililik ba$lama tarihini asla aklindan cikartma. agzina sicarlar valla. ilk opu$tugunuz tarih, ilk elele tutu$tugunuz tarihi bile bir yere not al. bir gun kar$ina soru olarak cikacsk bu tarihler ve 3 yanli$ 1 dogruyu goturmeyecek, tek yanli$ ili$kide ki tum huzuru goturecek.
independence
+ sevgilinizin ailesi sizin icin cok onemli olsun. sevgiliniz ailesinden cok hazetmiyorsa bile siz yine de aile bireylerine kar$i ultra saygili olun. onlar yarin oteki gun nasil olsa bari$irlar, siz got gibi kalirsiniz ortada.

+ ili$kinizin icerisine para konusu "asla" girmesin. buna azami ozen gosterin. para sevgiyi de yipratir saygiyi da.

+ ili$kinizde saygiyi asla ama asla kaybetmeyin. sayginin yitirildigi bir ili$kinin hayat damarlarinin alayi kopmu$ demektir. bundan donu$ olmaz.
independence
ho$lanmadiginiz bir filmi, diziyi sirf sevgiliniz ho$laniyor diye izlemeyin, onu sever gibi yapmayin. aksi taktirde gercekten bu diziyi yahut filmi sevdiginiz du$unulur ve paso izlettirilir, siz de kivranir durursunuz o $ekilde.

bir $ey biliyoruz da konu$uyoruz. ben sirf bu sebeple uzunda bir donem aliye izlemek zorunda kalmi$tim ne diyorsun sen.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol