iyi bir sevgili olmanın yolları

independence
$u turk internet dunyasinda 8 senedir emegimiz var ama bu konuya hic el atmami$iz, esefle kiniyorum hepimizi. oysa gencligin bu tur fikirlere bu tur yol gostericilere de $iddetle ihtiyaci var.

kisa keselim, bu ba$lik altinda iyi bir sevgili nasil olunur sorusuna cevaplar arayacagiz madde madde. cevaplar unisex olacak, cinsiyet ayrimi yapilmaksizin her cinsten insanin i$ini kolayla$tiracak cevaplar olacak. boylelikle kimsenin kafasi kari$mayacak, hayat bayram olacak.

+ sevgilinizin gecmi$ hayatini cok irdelemeyin. sizden oncesi sizin icin cok onemli olmasin. hic onemli olmasin demiyorum, o daha boktan bir durum yaratir ama cok onemli olmasin. ilgilenin ama ilgilendiginizle kalin, kiskanclik krizlerine girip ortami germeyin.

+ asla ama asla eski sevgililerinizden birisi ile kendisini kiyaslamayin. hicbir kadin & erkek buna tahammul gosteremez. unutmayin, sevgiliniz ne kadar entellektuel acik bir baki$ acisina sahip olursa olsun, ruhunun bir ko$esinde ciddi anlamda kiskanc bir insan barindiriyor. tum sevgililerde kiskanclik butonu on mode gelir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol