öğrenci isleri

zany
universitelere bagli fakulteler ya da meslek yuksekokullarinda bulunan, ogrencilerin kayit islemleri, kayit yenilemeleri, erkek ogrencilerin askerlik islemleri, yatay ve dikey gecis basvurularinin kabulu gibi hizmetleri saglayan birim.
sinirsahibi
bugun itibariyle hic bir problemle karsilasmadan kayit yaptirilmis bunun sonucunda epey sasirilmis olan idari birim. universite ogrencilerine yapilan donemlik iskencenin tek adresi.
insomnia jim
oss sonucunda merkezi yerlestirmesi sonucunda universite kazanan adaylarin ya telefonla yada bizzat kampuse giderek konustuklari kadin yada erkek sahsiyet
esek sipasi
ogrenciyi final oncesinden daha fazla strese sokan yerdir.esasi ogrenciye elinden geldigince eziyet cektirmek, ogrencinin bir daha oraya gelmemesi icin elinden geleni yapmak, ogrenciyle agiz dalasina girmek, ogrenciyi ordan oraya suruklemek, ogle tatili bitmis olsa da ogrenciyi ayakta yarim saat bekletmek...gibi seylerdir.sadece kayit islemleri icin gidilmesi ogrenci yararinadir.
elenktrinkalamadimsenden
her memurun önünde minimum on kaşe olan,dmo marka kalem,silgi olan,kalemtraşınsa blender büyüklüğünde tipi olanı kullanılan,eskimiş masa sandalye demir dolap kombinasyonu kullanılan soğuk ve gri odalar bütününe beton surat insanlar yerleştirilmiş üniversitenin öğrenci evrak kayıt küreği ile ilgilenen kısımı.
greyfurt
özellikle akademik takvimin ilk günlerinde inanılmaz kalabalık olur. son yıllardaki e-devlet uygulamalarıyla iş yükü azaltılmıştır.
teargas
idari görevler dışında daha çok öğrenciyi ordan oraya yönlendirmeleri görev belleyen bir nevi işkence verici,sinirleri gerim gerim gerici diye tabir edilesi üniversite şeysi.
raiden
sabah 10.30-11.00 arası, öğleden sonra da 14-30-15.00 arası devlet memuru statüsündeki insanların solitaire oynamak, örgü örmek, dedikodu yapmak ve çay içmekten boş vakit bulabilirlerse ve ayrıca canları isterse öğrenci milleti üzerinde sadist duygularını tatmin ettiği yerdir.
spongebob
her gidildiğinde insanın sinir katsayısını yükselten bölüm. öğrencilere yardım etmek onlara istedikleri belgeleri vermek amacı ile vardır bu bölüm fakat hiç bir zaman hemen ilgilenmezler. zaten artık öğrenci belgeside tecil kağıdıda internetten alınıyor sadece okula gidip bu bölümden kağıdı alıyorsunuz. yani kısacası pek bir işlevi olmayan bölüm.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol