kim jong un

independence
kim jong il’in en kucuk oglu. kim jong il’in hayatini kaybetmesi sebebi ile yonetime onun gececegine kesin gozu ile bakiliyor. kuzey kore’de yonetim halen daha babadan ogula gectigi icin durum boyle.
independence
tam tahmin edildigi uzere babasinin yerine gecti kendisi ve ilk icraati da dogu sahillerinde fuze denemek oldu. vay arkada$. allahin $i$kosu.
independence
yakininda kim var kim yoksa herkesi idam ettiriyor adam, ustelik oyle klasik iple asilmalar falan da degil. alev makinesi ile yaktirmalar, havan topu ile uzaklara firlatmalar, cesedini kopeklere yedirmeler falan. ucuncu dunya sava$ini bu adam cikartmazsa kimse de cikartmaz herhalde;

http://www.hurriyet.com.tr/dunya/26182812.asp
independence
berberini de en kisa zamanda alev makineleri ile yaktirmali. o saclar ne lan oyle? hayir turkiye’de yasasa adama direkt apaci deriz ergen deriz anasini satayim.

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/83876/2/2/kuzey-kore-lideri-bu-sefer-de-denizalti-tepesinde
meekma
aktör

iki üç hafta öncesine kadar kuzey koreyle yatıp kuzey koreyle yatıyorduk.. yok cükleer attı, yok füze denedi, yok bomba salladı filan.. noldu? tavsadı o iş..

anlatalım. bak şimdi böyle bir resim var


görmedin mi?

göstereyim.. arkada seks yapan peluş hayvanları gördün mü? hatta bir tanesine wink wink göz bile kırptırmışlar.. fotoğraf bir kreşte çekilmiş..

şimdi bu puştun ezdiği, sömürdüğü, kimseye nefes aldırmadığı, allahın günü cinayet işleyerek yönettiği bir ülkede bu foto şans eseri mi medyaya veriliyor? tabi ki hayır. kuzey kore denen cehennem çukurundan çıkan her türlü materyal mafyanın kontrolünde..

neden bu resim geliyor peki? dalga geçmek için.. gerçeği gözünün önüne koyup görmemeni bekliyorlar.. oynadıkları oyunun kurallarından biri bu..

dünyayı bir mafya yönetiyor. bu mafya vakti zamanında koreyi kuzey ve güney olarak ikiye böldü. siz yukarıdakiler komünist komünist takılın vakti gelince kötü adam rolünü oynarsınız dediler.. bu puşt familyası da ülkeyi köle düzeniyle yönetiyor..

şimdi geriye dönüp baktığın zaman görüyorsun ki soğuk savaş denen şey bir korku pornosundan ibaretmiş.. hiç amerikayla rusya birbirine daldı mı? hayır.. güya en sert rekabeti yaşayan iki ülke birbirilerine hiçbir zarar vermedi. olan hep gariban ülkelere oldu.. vietnam, angola, panama... ve biz..

bizde de mesela komünizmle mücadele dernekleri filan vardı di mi.. oralarda devşirilen bir ağlakullah ülkenin içine sıçtı bıraktı.. ne kozmik odası kaldığı talan etmediği, ne atatürkçü askerleri kaldı zalimlik yapmadığı, ne madeni kaldı sömürmediği... şimdi de amerika'da ajan abilerinin kucağında hop hop hopluyor.. adam orospu.. orospu geldi orospu gidiyor.. ama önemli olan nokta şu, bir zarar gördü mü? görmedi.. keyfi yerinde.. unutma olan hep fakire, garibana, kimsesize olur..

anadolu'daki gariban çocuklar birbirlerini kestiler, boğazladılar. kesmeye boğazlamaya yanaşmadıkları zaman cia'sı mossadı geldi onların kılığında cinayetler işledi ki karşılıklı nefret körüklensin diye... bugün yaşadığımız problemlerin tohumları 70'li yıllardaki bu orospular sayesinde ekildi.

fakir fukara çocukları birbirilerini boğazlarken soğuk savaşın güya tarafları hep medeni oldu birbirlerine karşı.



kim jong sik song.. bu ibneye geri dönelim. zamanı gelince kötü adamı oynasın diye konmuş paçoz bir aile. zamanı da geldi sanki.. orta doğu'da bombalanmadık bir santimetrekare kalmadı.. ırak'ı yerle bir ettiler kimyasal silah var diye.. ama yokmuş yani.. her biri birer insanlık suçlusu orospu evlatları hala saygın adamlar olarak geziyorlar.. neyse zamanı gelince alırsın ifadelerini.. sen.

bak şimdi bu da bir iki hafta önceki resim.. kuzey kore ordusu tatbikatta .. allah allah!




bu ne abicim? internet kafede red alert mi oynuyorsun? böyle bir savaş düzeni mi var? sahile yığmışsın tankı topu tüfeği kel alaka bir yere ateş ediliyor filan. tamamen dijital üretilmiş bir foto olma ihtimali bile son derece yüksek..

bu pezevengi üçüncü dünya savaşı goygoyunu pazarlamak için saldılar bir iki hafta önce.. biraz gerginlik yoklaması filan .. ama youtube'da çok sağlam adamlar var.. bu rezili itin götüne sokup çıkardılar.. ve noldu? kapandı konu... kuzey kore füze denedi, kuzey kore şiddetli osurdu bilmem ne diye haberler vardı geçen ay.. eee? devamı nerde? bitti.. yemedi.. şimdilik rafa kaldırdılar..

bu dünyada hepimize karşı bir savaş yürütülüyor.. ellerinde ne varsa atıyorlar, kimyasal, biyolojik, psikolojik her türlü silahı en insafsız şiddetlerde kullanıyorlar..

ama unutma kazanmaları mümkün olmayan savaş senin kafanın içinde olan.. bütün bu rezillikler senin kafanın içindeki savaşı kazanmak için yapılıyor.. o savaşta güçlü olmaya bak, çünkü sen izin vermediğin sürece oraya hiç kimse giremez.
independence
dunyanin anasini bellemeye yeminli adam.

guam adasinda bulunan amerikan üslerini 4 adet fuze ile vuracaklarini acikladilar. hatta bu saldiriyi bu ayin ortalarina dogru yapma ihtimalinden bahsettiler.

trump da bu tehditler karsisinda "dunyada bugune kadar gorulen en siddetli ates ve gazapla karsilasacaklar" diye aciklama yapti.

hosgeldin ucuncu dunya savasi. biz de merak ediyorduk nerelerde kaldin diye.
independence
bir kac gundur öldüğü konusuluyor ama ben zerre ihtimal vermiyorum. daha 3. dunya savasini cikaracakti toparlak oglan, erkenden ölmek neymis.
independence
Adamdan günlerdir haber yok, öldü mü kaldı mı belli değil. Kimisi öldü I diyor kimisi bitkisel hayatta diyor u, bakalım ne çıkacak altından.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol