metin arolat ın msn konuşmaları

independence
twitter’da birisi tarafindan de$ifre edilmi$ lakin konu$ma dedigime bakma, goruntulu konu$ma bu;

http://imgim.com/13782621.jpg

http://imgim.com/51510343.jpg

http://uploadpic.org/v.php?img=u70tggh0gp

hayir anlamadigim $ey $u;

noldu bu resimler yayinlaninca? ben hic etkilenmedim, hic ayiplamadim, zerre de siklemedim. mevzu olsun diye sozluge ta$idim zaten, gerisi cok tin. benim msn konu$malarim bir yayinlansa hapse atilirim lan, ne ki bunlar, pehey.

edit: aha resimleri yayinlayan $ahis;

https://twitter.com/pellinio
independence
konu ile alakali bir de basin aciklamasi yapmi$, tam olarak $oyle soyluyor kendisi;

merhaba…

bu gece bildiğiniz gibi bir sanal kaza yaşadım…
zaten; konu resimlerdekinin ben olup olmaması değil. kimseye verilecek bir hesap da yok. herkes kendi hayatından sorumlu… özür mü dileyeceğim? “hayır !”…
hiç kimse böyle bir şey yapmıyor mu? yapan çok kişi tanırım ama konu başka...işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşünüyorum…. mesaj; başta medya olmak üzere özellikle herkese yollanmış… kısacası kötülük yapmak, zarar vermeye çalışmak gibi negatif niyetler söz konusu… ben sadece bunun nedenini merak ediyorum..
16 sene sonra kendimi bu tür magazinel bir olayın içinde bulmak beni üzdü…
sakin olun!.. bu adam 16 seneden sonra değişecek değil. insanın hayatında elbette kötü günler de olur, iyi günler de…
benim kimseye verecek bir hesabım yok…. hesabımı sadece kendime veririm, kimle ne yaşarım yada yaşamam o da benim sorumluluğumdadır….
bu haberdeki tek sıkıntım, konuştuğum kişinin kimliğinin açıklanmış olmasıdır. keşke bu “naneyi” yiyen kişi, sadece benim fotoğraflarımı yayınlayıp, arkadaşımın kimliğini gizleseydi…
vicdanınızın sizlere doğru yolu göstereceğine inanıyorum…
sevgilerimle…
metin arolat

$u da haberin linki;

http://tinyurl.com/6k6js9v
independence
ortadaki tek ayip kadinin goguslerinin silikon olmasidir. yoksa ben ba$ka bir ayip goremedim. silikonsuz goguslere sahip milyon tane genc kiz sokakta salina salina yururken metin arolat bu kadina bakiyor ya, i$te ayip olan o dur. ne o oyle golf topu gibi oeah.
sarhosatlarzamani
kimseyi alakadar etmeyen mahrem konuşmalardır. cinselliğe dair konuşulan veya yaşanılan her şey sadece o iki kişiyi bağlar. iyi günde verilen sözler ve sırlar; kötü günde de tutuluyorsa, karşınızdaki kişi gerçekten karakter sahibi bir insandır.
buffy de vampir sayilir
fikrimce metin arolat’ın "hadi beni konuşun, benden bahsedin, reklaaaaam reklaaaaaağm" şeklindeki fütursuz çabalarıdır. zira bana sorarsanız hanım ablanın birisi kameradan bana memişlerini göbüşlerini gösterse benim vereceğim cevap "ay çok fena oldum" olmazdı diye düşünüyorum.
independence
anla$ilan $udur ki, metin arolat’in konu$tugu ki$i resimleri cekmi$, daha sonradan da bilgisayarini ya bir arkada$ina emanet etmi$ ya da tamirciye falan bir yerlere vermi$.

2 soru geldi aklima;

1- metin arolat’in konu$tugu ki$i neden o resimleri cekti.

2- bilgisayari emanet alan ki$i(yahut tamirci) nicin o resimleri aldi ve bu resimler yayinlandi.

ben resimleri ceken ki$iden $upheleniyorum valla, tamirciye yahut bilgisayari emanet ettigi ki$iye "bak burada kimin resmi var" diye gostermi$ olabilir. gerci bu arada kendisi de yandi, onun icinden ise hic cikamadim ben.
tasarimharikasi
bence herkesin yaptığı bi şeyin böyle alenen piyasaya sürülmesi esas ahlaksızlık. kabahat metinde değil zaten metin ve karşısındaki kişinin kabahatli olarak değerlendirilmesi mantıksızlık olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol