pkk nın özür dilemesi

independence
20 eylül 2011 siirt te pkk saldırısı ba$liginda incelenen katliam sebebi ile pkk ozur dilemi$ bugun. ozur metni $u $ekilde;

"polis akademisine yönelen seyir halindeki bir araca, polislere ait olduğunu düşünülerek ateş açılmıştır. bu ateş sonucu 4 sivil insanımız yaşamını kaybetmiş, 2 insanımız da yaralanmıştır. öncelikli olarak yaşanan bu acı olaydan dolayı halkımızdan, yaşamlarını yitiren insanlarımızın ailelerinden ve çevrelerinden özür diliyoruz. olay ile ilgili köklü bir soruşturma başlatılmıştır. hareket olarak sivillere dönük eylem girişimlerimizin olmadığı ve olmayacağı açıktır. sivillere dönük geçmişte yapılan her türlü yanlış eylem ve girişimine sert soruşturma ve yargılamalarla cevap verdiğimiz bilinmektedir. bu bağlamda kesinlikle her türden sivil eylemi reddettiğimiz kamuoyunca bilinmektedir. siirt’te yaşanan bu acı kaza olayını asla kabul etmeyeceğimiz bilinmelidir. gerekli tüm soruşturmaları ayrıntılı bir şekilde devam ettirerek, sonuçlarını halkımız ve kamuoyuyla paylaşacağız."

toplumun gozunde "bak biz bir bok yedik ama yedigimiz bokun da farkindayiz, bu sebeple de sizlerden ozur diliyoruz, allah bizim belamizi versin" imaji yaratabilmek adina, kimse icin hicbir $ekilde anlam ifade etmemesi gereken aciklama. koylerde bebeklerin karnina ve kafalarina kele$ mermisi dolduran sanki kendileri degilmi$ gibi, 4 vatanda$in olumu sebebi ile ozur diliyorlar bir de artik ne sikimse kendileri, soru$turma falan ba$lami$lar.

+ ahmet sen mi vurdun bu kadinlari lan olm?
- evet ba$kanim ya, oldu bir kaza i$te.
+ daha dikkatli ol olm.

yarin yeni bir haber;

ciddiyetle yurutulen soru$turmamizin sonucunda olayin faili tespit edilmi$ ve gerekli ceza kendisine uygulanmi$tir.

cidden allah belanizi versin ya.

edit: haberin linki;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/18809899.asp

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol