yeditepe istanbul

zany
zuhal olcay,ozgu namal,meral okay, emre kinay,ruhi sari ve daha bir cok yetenekli oyuncunun rol aldigi, kalitesiyle, senaryosuyla, oyunculariyla ozellikle bugunlerde daha cok ozlenen dizi.
muque
dul bir kadının kızıyla birlikte küçük,sevimli,olaylı bir mahallede yeniden hayata tutunma çabalarını ve aşkı anlatan özel bir diziydi.bir türlü oturtulamayan sürekli değiştirilen öğle kuşağında şansınıza denk gelirse rastlamak mümkün.
(bkz: nerde o eski diziler)
white rabbit
bu aralar trt de tekrarları yayınlanan oyuncularının oldukça iyi olduğu dizidir.karakterlerin uzun konuşmaları bir süre sonra sıksa da izlemeye devam edilebilecek kadar güzeldir.sırf uğur polat için bile izlenir.
pixie
dizinin çekildiği o muhteşem ev balattadır. deniz üst katlardan apaçık görünür. ahşap yerler ve yüksek tavanlar insanı kendinden alır.
devamlı filmler ve diziler çekilir o köşkte. dileyen balat’ta gidip evi bularak her daim bir film çekimine tanık olabilir.
brahma
reyting rekorları kırması gereken diziydi.ama iyi ki de kırmamıştır.diğerlerinin yanında hep bir ayrıcalığı olacak olan dizi.
ladycapulet
her sene tamamını olmasa bile bazı bölümlerinin tekrarını izlediğim dizidir. bu tatta bir dizi daha gelmedi bir daha

"anlamlarını bilmeden dinleyip sevdiğimiz şarkılar var ya işte biz öyleyiz.sesin kıvrılıp inceldiği yerde ıslanıyor gözlerimiz.nedenini soruyorlar bilemiyoruz.kimseyi ikna edemiyoruz."

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol