13 ağustos 2011 bilgi sözlük iftar zirvesi

0 /
mutant
başka bir önemli işim olmaz ise eşim ile atılacağım zirvedir. ama sadece iftar kısmına. barda sizlere iyi eğlenceler dilerim.
mekan olarak beşiktaş sahilde bulunan adana kebapcısını tavsiye ediyorum. oldukça leziz kebaplarını bol meze çeşitleri ile servis ediyorlar. fiyatlarıda oldukça uygun.
nys
şimdi biz bilgi sözlük ailesi olaraktan içerimizde dinlisini de, dinsizini de barındırıyoruz ya buna dayanarak iftar zirvesinden sonra dinsiz olanların bir rakı sofrasında buluşmasını temenni ediyorum.
biskuvit
%98 olarak katılacağım zirvedir. amma 2 günlük bir tatil planlıyorum o olursa tatilden el sallarım. bu arada katılacak herkesi çok sevdiğimi söylemek istiyorum.
goshenit
öhö öhö diyerek söze girmek istediğim başlıktır.

katımcı listesi tamamen anti oruç taraftarları kısmından olduğundan konsepti iftar yerine rakı+balık ikilemine dönüştürmek istemektedirler. bu fikir de pek hoş gözükmektedir kanımca . yeni yer için arayışı girmişler duyduğum kadarıyla. buyursunlar başlık altında da bizlerle paylaşsınlar.
lipsoz
sponsoru olmak istediğim aktivite.

iftariyelik tabağı: kaya koruğu, fava, karışık kızartma.

ara sıcak: paçanga böreği, midye tava, karıdes güveç.

sıcaklar: dil balığı şiş, ada usulü levrek buğulama.

tatlı: sıcak helva.

meşrubat : rakı..

independence
zirveye katilacak kimse oruc tutmamakta. dun bir araya geldigimizde konu$uldu bu konu ve bildigin riyakarlik gibi geldi bize bu durum. o sebeple zirve direk raki balik zirvesine kaydirilsin istedik. oyle.
goshenit
#1019033 ve farklı kişilerle msn yazışması sonrası açılan başlıktır.
arz ve talep üzerine kurulmuş 2 gün kala riyakarlık olarak nitelendirelerek sunulmuştur. bazı eylemlerin riyakarlığı ya da münasıplığı daha önceden tartışılmış ve taleplerin yönü bunlara göre belirlense kimse emek vermicek, kimse sinir kat sayısını yükseltmicek değil mi sözlük?
mariomusunsen
dün nys, mutant, bisküvit ve independence olarak klasik çinili buluşmamızı gerçekleştirirken dedik ki, kimler oruç tutuyor da biz bu zirveyi düzenliyoruz. bunu daha sonra bildiğin "yemekli, eğlenceli zirve" kıvamında da gerçekleştirebiliriz. o yüzden yine aynı kafadan devam diyip, 13 ağustos rakı balık zirvesi haline getirmek en mantıklısı.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol