10 temmuz 2011 küçükçiftlik judas priest konseri

nys
yarın gerçekleşecek konser judasın son konseri olacaktır. alt gruplar şunlardır

malt
pentagram
whitesnake

judas efsanedir. tabi whitesnake de benim için öyledir.

çok heyecanlı değil mi?

deus ex machina
eskiden epey sıkı bir judas dinleyicisi olmama rağmen sadece whitesnake için gidiyormuş gibi hissettiğim konserdir. aslında öyle. judas konserine gitmiştim, whitesnake’leri hep kaçırmıştım.
nys
yahu o alanda konser mi olurmuş? kıç kadar yere insanları sıkıştırıp konser veren zihniyeti sikeyim. küfür ediyorum çünkü kızdım. aslında kızmaktan öte üzüldüm. ne whitesnake ne judas beklentilerimi karşılayabildi. onların hatasımı ? tabiki değil... sahneyi görmek imkansızdı. ses sistemini berbattı. türkiyede neden daha iyi konser alanları yapmıyorlar anlamış değilim. ben bu gruplardan bir tanesi olsaydım eğer, asla böyle bir organizasyon ile burada konser vermezdim. iyiki gitmişim dememe sebep olan tek şey 11 -12 yıldır görmediğim arkadaşlarımı görmek oldu.

sonuç gittik, gördük, üzüldük, geldik..
deus ex machina
aslında konser alanı pek kalabalık değildi, açıkçası ben tamamiyle dolu olmasını bekliyordum. baya boşluklar vardı alanda, terasta olduğumuz için görebildik. ama millet öne doğru çullandığı için görmek zor olmuştur arkadakiler için her zamanki gibi. judas’ın sahne şovu iyiydi, artık müzikal açıdan pek fazla ilgimi çekmedikleri için vip bilet almam en doğrusu olmuş diyebilirim, rahat rahat izledim en azından. ama whitesnake’de güneş gözümüze gözümüze girdi, akşam çıkmayı hakediyordu adamlar, onları karanlıkta sahne ışıklarının altında izlemek isterdim. yine de güzeldi, ilk defa önde fort içinde kalmadan arkada görmek için götümü yırtmadan bir konser izledim.
theborek
özellikle ve özellikle "normal" bilet almış kişilerin malt konseri sırasında bariyer değiştirme işi ile konserden bir sik anlamamalarının sağlanması "parasını vereydin yarraaam" demek isteyen organizatörler tarafından çok net şekilde iletilmiştir.

judas ve snake’i çok sevmemekle beraber konserdeki en delikanlı grubun pentagram olduğu ortadaydı. sınav ayağına seslerinin kesilmesi ve ara vermek zorunda kalmalarına rağmen izleyiciden gık çıkmadı. sonradan sahne önü tarafına yaptığımız geçişte kendilerini topluca gördük. bu sırada biten telefon şarjı ise kaderin küçük bir cilvesiydi.

kafami sikeyim

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol