nigar salman

independence
bir kadin.

vasfi nedir, kimdir zerre fikrim yok ancak ek$i sozluk’e saldirarak bir $ekilde taninmaya cali$tigi cok a$ikar. bir de facebook resimlerine bakinca insan hakkinda az cok fikir sahibi olabiliyor;

$u twitter adresi;

http://twitter.com/nigarsalman

aha $u da facebook $eysi;

http://www.facebook.com/nigarsalman85

not: kandil gunu bakmayin resimlere, gunah.
biskuvit
hatun ki$i twitterinde "ruh yasi 18’den buyuk olanlar, zeka yasi 18’den kucuk olanlar giremez...." demiş, randevu almak gerekiyor mu girmek için bilemiyorum.

neyse şimdi bu ablam sosyal medya üzerinde sağa sola laf atarak popüler olmaya çalışıyor. bi bakıosun "sen şimdi beni tehtid mi ettin" bi bakıosun " sözlüklere hadbildirdi bile şimdi sıra bendedava ettim entryleri görsen olay hakaretler havada uçuşuyor :/" yazıyor.

valla facebook hesabında da bi güzel göstermiş kendini bu hatun. ee türkiye de bacak göstererek ünlü olunabildiği için bu kişiyi de yakında adam die ortalıkta görürsek şaşırmamak gerekir.
independence
facebook resimleri de bir boka benzememekte acikcasi. bel kalin bacak kalin ohooo, kendisine kalana kadar ne guzeller var istiklalde bo$ bo$ turlayan. yazik ediyor kendisine, bir insan bu kadar ucuz olmamali.
biskuvit
kendisini 800 kişi takip etmesine rağmen, türm türkiyenin kendisini takip ettiğini düşünüyor. neymiş "rezil oldunuz türkiyeye farkında mısınız?" mış mış.

saygılar sevgiler nigoş.
independence
sanirim yakinda bir album cikartacakmi$, sirf bu sebeple erol kose’ye yamanmak ve ek$i sozluk’un dikkatini cekmek adina facebook ve twitter’da yapmadigi $aklabanlik kalmadi. sanirim hilal cebeci’den feyz aldi ancak cok yanli$ bir yolda. sosyal medya’da bu $ekilde ilgi cekilmez, tam aksine antipati toplanir. antipati toplamak bile isminden bahsettirir belki ama ne sureyle, mesele o. ozetle cok yazik bir insan.
independence
kimi resimler cektirmi$ koymu$ facebook’una, amac inci sozluk’e yaranmak, onlar tarafindan lanse edilmek. cok riyakarca bir $ey bu ya. ama resimler ta$ o ayri. aha $oyle bi$iler;

http://yfrog.com/kj70uyj

http://yfrog.com/kihjpgj

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol